reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
OlaSzy - ja i tak podziwiam :D matma to takie cos do czego trzeba miec poszufladkowany mozg a moj to tski troche chyba nie :D
Za to doskonale moze i dziele przez 6 i 9 nawet duuuuze liczby - u nas wszystko pakowane po 6 albo 9 hahah
Ale masz racje, korki to świetny sposob na gotówkę, pozatym jak piszesz, lubią cie i nie dziwie sie ze trzymają sie kurczowo no złapać dobrego matematyka to skarb! Pozatym jak to lubisZ to zawsze sobie głowę zajmiesz na chwile :)

Ja 24.04 tez czekam RAZRM z toba:) to dzien ew. Transferu i urodziny taty mojego wiec wiesz:)

Emenems co do ciązy jest specjalny kalkulator gdzie wpisujesz datę punkcji i on wylicza albo 14dni +5 ( jeżeli 5 dniowy zarodek)+ dpt, potem dzielisz sobie na 7 dni i wychodzi Ci tydzień ciąży:-) przeliczę Ci nie długo:tak:

OlaSzy mam tak samo jak ty tez dawałam korki z czego się dało, nawet myślałam o pójściu do szkoły uczyć np. chemii, a bardziej ambitny była opcja ENG, musiałabym zdać CAE dorobić kursik ale jak się dowiedziałam jakie są zarobki to mimo szczerych chęci stwierdziłam ze mam to w d.... Tak samo na doktoracie, teraz warunki finansowe niby się poprawiły ale ja uważam ze to i tak za mało. A potem wysyłamy dzieci na korki, bo poziom nauczycieli zostawia wiele do życzenia. Kiedyś nauczyciel to był taki prestiżowy zawód i za granicą nadal jest, ale jak patrzę jacy ludzie idą teraz uczyć, to chyba wolę puścić dziecko do szkoły katolickiej, bo pingwiny ostatnio tworzą świetne szkoły.

OlaSz jeśli wczoraj był pęcherzyk to dobry znak. Wiem że każde plamienie, krwawienie jest stresujące ale nie zawsze to przekreśla ciąże. Odpoczywaj, weź więcej duphastonu nie zaszkodzisz sobie, zawsze później z dawką możesz zejsć jak w badaniu wyjdzie że masz bardzo wysoki. Dołoż no spę na ból brzucha i magnez. Niestety prawda jest bolesna że na tym etapie lekarze nic nie moga zrobić:zawstydzona/y:

Mnie na szczęście ominęło wszystko co stresujące a i tak nerwy mnie gryzły cały czas, dopiero po prenatalnych trochę ciśnienie puściło.

reklama
Calina ja myśle, ze jak ciąża przetrwała do tego czasu to jest wysoce prawdopodobne że wszystko będzie dobrze:tak:

sykatynka a ty gdzie?

Hess jak ta przygotowania do crio?

lokator jesteś nadal na polu walki?

Do góry