reklama
OlaSzy
Fanka BB :)
mój mąż przez całą drogę do szpitala prosił mnie, żebym nie płakała, bo w domu byłam pewna, że poroniłam.. milion myśli, strach i ból w sercu.
Naprawdę nie jestem w stanie tego zrozumieć.. ciężko nam zajść w ciążę, ciężko nam ją utrzymać.. dlaczego tak się dzieje? mam takiego doła, że szkoda gadać.
Naprawdę nie jestem w stanie tego zrozumieć.. ciężko nam zajść w ciążę, ciężko nam ją utrzymać.. dlaczego tak się dzieje? mam takiego doła, że szkoda gadać.
OlaSzy to jeszcze nic nie znaczy dziewczyny lądowały na IP z krwawieniami i teraz mają dzieci. Jak dobrze policzyłam to 5tydz4dz, a ciałko żółte było? jakie masz cykle czasem w dniu @ występują delikatne krwawienia...Jaka jest dawka prg, może za niska? może to krwiaczek po punkcji się oczyścił, najlepiej to gadać z lekarzem z kliniki bo oni wiedzą czego się spodziewać. A bierzesz acard albo clexane? bo od tego krwawienia mogą być? Poza tym jak to kasik pisała jest ok.10% kobiet które plamią przez cala ciąże i jest to normalne.
Madziulka Rz
Ola Szy spokojnie to jeszcze nic nie znaczy ja też miałam plamienia i wszystko ok , ale wiem jak to stresuje. Może to termin Twojej miesiączki , która miałaby być ? doktorek powiedział ,że czasami kobieta leży w krwi a z ciążą ok , więc głowa do góry :-) nie stresuj kropka....
agulla84
Olaszy trzymam kciuki za twojego kropka!
lilka-1986
Ola a bylo widac zarodek czy tylko pecherzyk ? A cialko zolte bylo ? Ja przy becie 10000 widzialam zarodek i serduszko i tez trafilam z krwotokiem do szpitala powodem byl pusty pecherzyk ktory przestal sie rozwijac. Tyle ze ja krwawilam jakies 30 min . Jak podali uderzeniowe dawki progestronu to zaniklo. Trzymam kciuki za kropka pamietaj ze to jeszcze bardzo wczesna ciaza i nie wszystko widac na tym etapie. Najwazniejszy spokoj bo stres nie pomaga .
OlaSzy
kate - wiem, że za wcześnie i nawet nie liczyłam na to, że je zobaczę. Gdybym miała dostać okres to byłby on ch** wie kiedy, jak mam być szczera. raz był po 23 dniach, innym razem po 40/50. Ostatni okres miałam 9.03. Ani acardu ani clexine nie biorę. Do tej pory tylko estrofem, 400 mg luteiny (podzielone na rano i wieczór dopochwowo) plus euthyrox na tarczycę. W szpitalu zalecili mi jeszcze branie duphastonu..
Zdaję sobie sprawę, że krwawienia mogą się pojawić, ale u mnie towarzyszą z tym bardzo mocne bóle krzyża i podbrzusza. Wiem też, że co 10 ciąża kończy się poronieniem we wczesnym stadium, a dużo kobiet nawet nie jest świadoma tego, że była w ciąży.. Dlatego staram się pocieszać, ale zaraz wraca moja pesymistyczna strona przypominająca o wszystkich złych rzeczach tego świata.. Wczoraj też lekarz kazał zrobić betę i za dwa dni, żeby zobaczyć czy nadal przyrasta. To był 20 dpt jak dobrze liczę i ok. 8500 mIU/ml
Zdaję sobie sprawę, że krwawienia mogą się pojawić, ale u mnie towarzyszą z tym bardzo mocne bóle krzyża i podbrzusza. Wiem też, że co 10 ciąża kończy się poronieniem we wczesnym stadium, a dużo kobiet nawet nie jest świadoma tego, że była w ciąży.. Dlatego staram się pocieszać, ale zaraz wraca moja pesymistyczna strona przypominająca o wszystkich złych rzeczach tego świata.. Wczoraj też lekarz kazał zrobić betę i za dwa dni, żeby zobaczyć czy nadal przyrasta. To był 20 dpt jak dobrze liczę i ok. 8500 mIU/ml
reklama
Podziel się: