reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dariaa - masakra :D trzebabylo jej odburknąć czymś co ona nie ma ( moze jest za chuda? Za gruba? Cos w ten desen hahaha , obżerać sie burgerami i jej mowic ze dobrze ze chuda nie jest bo by tez musiała te wzystkie hamburgery i czekolady jesc hahahahaha )

Niebajka- moj maz zareagował , wzial pudełko i powoedizal ze nikomu swoich zabawek nie daje :) i tym sposobem mam w domu e NO pudełko zabawek z PRL hehe

Co do wieku to ja mam 33 lata a maz 37. Z czego Marcin ma córkę 11 letnia:) ona wie wszystko i zawsze jej mowie ze staram sie jej zalatwic rodzeństwo ale jakos słabo mi idzie:p

Ja juz w poczekalni w klinice-zaraz usg i ustalanie terminów ..

reklama
dopiero wracamy bo długo zeszło-8torebek ( to chyba pecherzyki sie mowi po polski poprawnoe tutaj torebka:))
. W srode na rano mam wyciąganie jajeczek( to tutaj sie punkcja mowi) bez narkozy...tutaj tylko leki przeciwbólowe sie daje, w piatek jak bedzie embrion to transfer... Jeszcze zastrzyki do wtorku wiec kolejna dwójka na nowa opakowanie Ehhhh tak to wyglada
Zmeczona jestem a do domu daleko

Missdior :( bardzo, bardzo mi przykro.. odpocznij, poplacz... zrob cos dla siebie. Ehh.. straszne to.

Emenems 8 pecholkow to ladnie:) a ile u Ciebie zapladniaja? Jest jakas ograniczona ilosc czy wszystkie dojrzale?

Daria bo od takich ludzi trzeba stronic... ! najgorzej jak sa wlasnie jakies rodzinne uroczystości i nie wypada nie przyjsc..:/

Missdior, przykro mi bardzo :-(

Emenems, gratuluje 8 torebek :-);-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
300km teraz do domu oj daleko,daleko. Nie dziwie CI sie ,ze jestes juz zmeczona a tu jeszcze tyle czasu w aucie.

Missdior - sciskam :*** sobie popłacz , ja tez ryczalalm w srode bez powodu w sumie... Emocje po prostu i ty jak czujesz ze zbiera sie ma płacz to rycz.... My mozemy...

Niebajka-nic mi o tym nie wiadomo, pielęgniarka mowila ze wyjmują ile sie da i zapładniają ile sie da.
Nie chca tylko dwoch ew Robc na transfer bo to leci tylko jak kobieta jest powyżej 37 roku zycia albo jak sa tylko dwa to nie ma sensu mrozić im jednego. Reszte standardowo 5 lat przechowują.
Ale mowila zeby gadac z lekarzem jeszcze bo moze mozna.

Bo tu tak jest ze lekarz to bada o za duzo nie mowi a potem zawsze jest spotkanie z pielęgniarka i to ona wszystko tłumaczy pokazuje o lekach zabiegach itp.

Cześć dziewczyny,
Dzisiaj mnie pogięło i zrobiłam sikańca w 8dpt. Oczywiście nie ma nawet cienia drugiej kreski. Beta we wtorek. Oszaleje :-(

missdior23 chciałabym Ci powiedzieć, że będzie ok ale chyba nie tym razem a szkoda, Pewnie też mnie to czeka.
Emenems 8 jajeczek - super, a może do punkcji będzie więcej :). Później niech się żołnierzyki wezmą do roboty i ok :-)

Pa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry