reklama
Kiki teraz już sama radość :-)
Bety - testy są głupie!!! Ja zrobiłam wczoraj i o mało zawału nie dostałam bo kreska było ledwo widoczna pod światło a dwa dni wcześniej było ją widać i to bez przyglądania się. Poleciałam na bete i się okazało, że urosła i to sporo. Więcej nie robie!!! Beta prawie 200 a na teście nic... Nie denerwuj się i lepiej zrób betę. Trzymam kciuki:-)
Bety - testy są głupie!!! Ja zrobiłam wczoraj i o mało zawału nie dostałam bo kreska było ledwo widoczna pod światło a dwa dni wcześniej było ją widać i to bez przyglądania się. Poleciałam na bete i się okazało, że urosła i to sporo. Więcej nie robie!!! Beta prawie 200 a na teście nic... Nie denerwuj się i lepiej zrób betę. Trzymam kciuki:-)
lilka-1986
Fanka BB :)
Kiki wspaniala wiadomosc !!! Gratuluje coreczki
calineczkaa
Kiki, gratulacje;-)Wspaniała wiadomość;-)
Kiki czułam że tak będzie bo jak mogłoby być inaczej, to była ewidentna pomyłka w Twoich danychbo skoro Cię odmłodzili to wynik pownien być lepszy a był gorszy. Przed Tobą spokojna ciąża już, tego życzę z całego serducha
Ja też wczoraj odebrałam wyniki z testu papa, nie pamiętam pomiarów ale ryzyko zespołu downa 1 do 8000 a tych dwóch pozostałtych 1 do 20 000Zapisałam się już na drugie prenatalne w klinice na 6 czerwcaale nie wiem czy nie za późno jak to ma być połówkowe wyznaczyli mi tą wizytębo wychodzi w równym 22 tc
Ja też wczoraj odebrałam wyniki z testu papa, nie pamiętam pomiarów ale ryzyko zespołu downa 1 do 8000 a tych dwóch pozostałtych 1 do 20 000Zapisałam się już na drugie prenatalne w klinice na 6 czerwcaale nie wiem czy nie za późno jak to ma być połówkowe wyznaczyli mi tą wizytębo wychodzi w równym 22 tc
lilka-1986
Gizas polowkowe robi sie do 24 tyg im pozniej tym lepiej bo dzidzius wieksxy .
Takie paczuszki ma pielęgniarka w szufladzie mam to wziac o 9 a o 9.30 punkcja, do tego cos s żyle jest oglupiajacego i tyle... Nie ma narkozy i sie strasznie boje :/
Oni chca mi paracetamol dac jak ja na miesiączki ketonal żrem.... No trudno-wszystkie dziewczyny tam tak maja i żyją. Ja tez przezyje
Załączniki
reklama
Kate_p7 kończę 30 w tym roku. Ogólnie o dziecko staram się już prawie 8 lat i nie wychodzi więc postanowiłam spróbować in vitro. Obecnie jestem na zoladexie jeszcze przez 5 miesięcy, później operacja jesienią i po niej jade do Polski i robimy in vitro prywatnie. W UK mnie nie stać a na rządowe moge czekać do usranej śmierci.
Kikifish gratuluję zdowej dzidzi !!!
Kikifish gratuluję zdowej dzidzi !!!
Podziel się: