reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki;-)
U mnie dziś 10 ds i od wczoraj mam jakiś depresyjny nastrój i lekkie zawroty głowy, przy tym jestem bardzo senna, nie wiem czy to kwestia pogody czy też wpływ hormonów. Jajniki nic nie bolą, tylko czasem "czuję", że są:-)Piersi też nie są bolesne.
Jutro rano pomiar hormonów i podglądanko, mam nadzieję, że ostatnie i w środę tak jak prognozują-punkcja.
Pozdrawiam:-)

reklama
Hej calineczka,
trzymam kciuki za jutrzejsze podglądanie, byś już miała punkcję!
U mnie 3 ds i czuję się dobrze, nic mi nie jest. Tylko to robienie zastrzyków coraz bardziej szczypiące się staje. I do piątku tak daleko......ale mam nadzieję, że od poniedziałku to już z górki będzie leciał mi czas :tak:

Dziewczyny z jutrzejszymi wizytami - TRZYMAM ZA WAS KCIUKI :-)

Migotka, a gdzie Twoje postanowienie, że zrobisz betę w dzień który wyznaczyła klinika ?? dzisiaj jest 6dpt ale to dzisiaj teoretycznie dopiero zaczyna być produkowana beta, więc jeszcze nic nie jest powiedziane. I teraz masz nerwy podwójne bo powinnaś betę powtórzyć i nie odstawiać leków, zdecydowanie za szybko ją zrobiłaś. Ja jeszcze trzymam kciuki cały czas zaciśnięte.

Leków nie odstawiam. Beta w środę jak najbardziej aktualna. Tylko poprzednim razem przy takich samych zarodkach w 7 dpt beta wyszła 42 więc poniosło mnie, że może choć jakieś 10 czy 20 wyjdzie, albo nawet 5... A tu nic.

Raptus mój lekarz prowadzący powiedział, że tą mutację ma co druga osoba i że nie ma to większego znaczenia. Rodzinny natomiast przepisał mi kwas foliowy 15 mg - na receptę. Ogólnie to odnoszę wrażenie że to całe in vitro to łut szczęścia, nic poza tym.
Ladygodiva oby jednak Tobie się poszczęściło ;) trzymam mocno kciuki za Ciebie!

Dziewczyny, a ta mutacja to jest ta związana z podwyższoną homocysteina? Jeśli w środę wszystko będzie ok to będę musiała nalegac aby lekarz coś mi dał, bo ja też miałam homocysteine podwyższoną.

reklama
Cześć dziewczyny

Ja miałam wizytę w klinice w piątek i wszystko tam w środku wygląda ok. W przyszłym cyklu mam mieć robioną histeroskopię bo ostatnią miałam 4 lata temu i dr chce sprawdzić czy wszystko ok. Czy to takie potrzebne to w sumie nie wiem ale co zrobić zdecyduję się. Ja najwcześniej podejdę w styczniu/lutym bo chcę M witaminami po antybiotykach nafaszerować tym bardziej że dostałam protokół z ostatniej próby i u M prawidłowych plemników A było 0% a B zaledwie 20% no i cała reszta do niczego. Przez ten protokół od wczoraj mamy z M ciche dni bo kilka razy poruszyłam ten temat tzn jego nasienia i on uważa że mam pretensje o to. Jak ja mogę mieć pretensje jak on tym nie kieruje. Chciałam po prostu przedyskutować sprawę i może przełożyć stymulację ale na tą chwilę nie gadamy ze sobą a szczerze mówiąc zdarza nam się to bardzo bardzo rzadko. Normalnie jak się człowiek nie obróci to du..a z tyłu:eek:.

Quinnie - Kurka wodna przez moją stażystkę nie mogę w pracy wchodzić na BB i przegapiłam Twój przyjazd do PL a obiecałam pomoc. Całe szczęście że udało Ci się wszystko zorganizować i masz już transfer za sobą. W ramach rekompensaty trzymam wszystkie kciuki za wysoką betę;-)

Olusia - Kurcze ale mnie nastraszyłaś . Całe szczęście z bąblami wszystko ok. Trzymaj się i wygoń te cholerne plamienia.

mmm - Widzę że znowu ruszasz do boju i bardzo dobrze. Powodzenia

Lolitka - U Ciebie już 39 tydz , matko jak ten czas leci. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Podejrzewam że już siedzisz na walizce ha ha.

Do góry