witam was dziewczynki niedzielnie :-)
ja wreszcie wczoraj ok 23 dotarlam do domu. Do Pl pojechalam autem z tatuskiem. Dotarlismy w czwartek ok 9 rano a o 10.00 mialam criotransfer. Dostalam 2 trzydniowe zarodeczki, wzielam embroglue i naciecie otoczki. Biore 3x200 lutki, 2x1 estrofem 1x 10 mg encortonu , 1x75mg acardu,1x fragminno i do tego oczywiscie magnez, kw foliowy, wit.B complex, wit D3 i olej lniany.
A jak to jest u was
Lady, Migotka jakie dawki lekow bierzecie ? Troche sie tym martwie bo wczesniej brałam 3x2 estrofemu a tu nagle zeszlam tylko do 2 tab. no i czy lutki nie jest za malo ? Mam jeszcze paczke podjezykowej to moze bym sobie jeszcze dolozyla 3x1 ?
A poza tym to jestem ciągle zmeczona i kreci mi sie w glowie jakbym brala relanium....a bralam tylko w dzien transferu :-(
Olusia widzę, że u ciebie znowu coś sie dzieje...trzymam za was kciuki, bedzie dobrze
Zula kochana gratuluje i za wasza trójeczke tez kciukam
Dorotka mam nadzieje, że to badanie cos wyjaśni i następny raz bedzie tym szczęśliwym
za wszystkie dziewczynki trzymam kciuki i przepraszam, że nie pisze do każdej z osobna , ale nie nadrobilam tych kilku dni
wybaczcie , ale czuje sie jak naćpana