reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja w ciazy bralam clexane jakos do konca 4 miesaca. folik i nic wiecej. wystarczylo. powiem wam, ze nie zdawalam sobie sprawy co to za mutacja. mam napisane ze ma ja 40% populacji. teraz bede bardziej uwazac, tzn o ile bede w ciazy...

reklama
Hej dziewczyny, pisalam tu dwa dni temu, dziekuje za mile przyjecie. Ciesze sie, ze Olusi blizniaki maja sie dobrze, dbaj o siebie i maluszki. Za reszte dziewczyn trzymam kciuki zeby bety ladnie rosly. No i za wszystkie, ktore sa w trakcie stymulacji, zeby mialy ladne jajeczka. A u mnie po badaniu PGD z 11 embrionow tylko dwa byly zdrowe genetycznie :szok: no i te dwa mam juz ze soba. Teraz oczekiwanie....

No niestety tylko 2 ale oby juz zostaly z nami na zawsze. Widzialam caly raport z badan i niestety w pozostalych byla masa bledow genetycznych. Gdyby nie lekarze to nie wiem czy kiedykolwiek mielibysmy szanse na zdrowe dziecko. A dodam ze maz i ja nie mamy problemow zdrowotnych, armia super, badania genetyczne prawidlowe. I wez tu badz madry :-(

Ladygodiva ja nie lecze sie w Polsce i mialam badanie na wiele chorob genetycznych. Nie wiem jak to sie ma do tych badan w Polsce ale pewnie wyglada to podobnie. Dzis moj lekarz powiedzial, ze gdyby nie to badanie to by mi podali najlepiej rokujaca blastocyste AB ktora tylko na gole oko wygladala super a niestety nic by z tego nie bylo. Echhhh....ciezka ta nasza droga invitrowek. A Ty na jakim etapie jestes? Chyba tez juz masz jedno dziecko, jak sie nie myle i staracie sie o drugie?

Witam Was moje drogie;) Postanowiłam do Was dołączyć,udzielam sie tez na innym forum. Jestem po criotransferze ktory byl w srode 5.11. Czy ktoras z Was miala przepisane po transferze encorton i clexane? Pomógł Wam...?

reklama
Do góry