reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ostatnio przy takich blastocystach sikacz wyszedł mi 7 dpt. Była blada kreska ale widoczna. Beta z tego dnia wynosiła 42. Test był czułości 20. Teraz zrobiłam 10 i nic tam nie ma nawet cienia cienia... Dlatego coraz bardziej nastawiam się na kolejną porażkę. Cały tydzień przeleżałam. Zjem coś i jadę na zakupy do galerii, mam już kompletnie dość. Siedząc w domu zbzikuję.
A Ty jak tam? Zamierzasz jutro robić betę?

reklama
Ladygodiva to super, że dr tak się zachowuje. Teraz to nie mogę sie już doczekać wizyty :-)

Migotka wiemy tu wszystkie jak sikacze wychodzą a raczej nie wychodzą. Jedynie beta powie prawdę. Nie zwracaj uwagi na ten test. Mi test wyszedł poźno bo chyba beta była trzycyfrowa i to i tak był bladzioch.

witam was dziewczynki niedzielnie :-)

ja wreszcie wczoraj ok 23 dotarlam do domu. Do Pl pojechalam autem z tatuskiem. Dotarlismy w czwartek ok 9 rano a o 10.00 mialam criotransfer. Dostalam 2 trzydniowe zarodeczki, wzielam embroglue i naciecie otoczki. Biore 3x200 lutki, 2x1 estrofem 1x 10 mg encortonu , 1x75mg acardu,1x fragminno i do tego oczywiscie magnez, kw foliowy, wit.B complex, wit D3 i olej lniany.
A jak to jest u was Lady, Migotka jakie dawki lekow bierzecie ? Troche sie tym martwie bo wczesniej brałam 3x2 estrofemu a tu nagle zeszlam tylko do 2 tab. no i czy lutki nie jest za malo ? Mam jeszcze paczke podjezykowej to moze bym sobie jeszcze dolozyla 3x1 ?
A poza tym to jestem ciągle zmeczona i kreci mi sie w glowie jakbym brala relanium....a bralam tylko w dzien transferu :-(

Olusia widzę, że u ciebie znowu coś sie dzieje...trzymam za was kciuki, bedzie dobrze :tak::tak::tak:

Zula kochana gratuluje i za wasza trójeczke tez kciukam:wink::wink::wink:

Dorotka mam nadzieje, że to badanie cos wyjaśni i następny raz bedzie tym szczęśliwym

za wszystkie dziewczynki trzymam kciuki i przepraszam, że nie pisze do każdej z osobna , ale nie nadrobilam tych kilku dni :sorry:wybaczcie , ale czuje sie jak naćpana :szok:

quinnie to trzymam za zarodeczki kciukasy żeby się dobrze wgryzły;-) kiedy testujesz??

Co tam u Olusi??

queenie, ja biore 3x3 dopochwowa (100); 3x2 podjezykowa (50); 3x1 estrofem, 1x clexane 40 a od dzisiaj zmniejszam do 20. dodatkowo prewenit intensiv, acidum.

ja sobie sama wiecej zaaplikowalam lutki niz mi dr kazala.

migotka, ja na 100% robie bete jutro bo musze ;) tak mam w programie w invikcie. dr bedzie do mnie dzwonic.

a więc ja tez modyfikuje moje dawki leków : 3x 300 lutki + 3x 50 podjęzykowej+ 3x 1 estrofem, a reszta bez zmian :tak:
Testuję dopiero w czwartek 20 listopada :szok:

Wiem genna, ale tu w De nie jest tak łatwo zrobic bete....prywatnie karza czekac na wynik TYDZIEN !!! A moj gin oddaje wyniki do labo we wtorki i w czwartki i kazal mi juz przed transferem przyjsc w czwartek na bete i tylko pod tym warunkiem dostane od niego 2 tyg chorobowego.... :( mam nadzieje ze wyniki beda w piatek rano

reklama
Queenie , okropne to czekanie ale wytrzymasz, ja musiałam czekać pełne 14 dni :-)

Ostatnia edycja:
Do góry