reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja jestem zbzikowana wariatka. w czwartek i piatek bylam w pracy wiec czas szybciej plynal. teraz ten cholerny weekend. zaraz ide na spacer. wczoraj dr dzwonila i kazala mi spacerowac i sie dotleniac. tak wiec zrobie. ogolnie dobrze; ze to blastka. w poniedzialek beta. szybciej mizna leki odsrawic a nie sie truc kilkanascie dni.

reklama
Ja mam leków na styk. W aptece mam jednak niewykupione 3 opakowania Lutinusu w razie gdyby. Ja bete zrobie w środę, zgodnie z zaleceniami kliniki. Ostatnio robiłam co dwa dni od 7 dpt, ale wiadomo jak się skończyło. Teraz panicznie boję się testowania. Nawet gdyby okazało się że jestem w ciąży to nie będę kontrolowała przyrostu, to nie na moje nerwy. Trzymam kciuki za Twojego blastusia! Ty trzymaj za moje dwa ;)

ja testuje pierwszego mozliwego dnia. bo jak nie wyjdzie to juz cudu nie bedzie a po co sie lekami faszerowac?

trzymam kciuki! oczywiscie ze trzymam. ty masz podwojna szanse! tzn blizniakow ci nie zycze. zdrowej, mocnej, pojedynczej ciazy!!!

tak jak i sobie i wszystkim.

dzieki Lolitka za podtrzymanie na duchu

Bliźniaki to moje marzenie :) więc życzyć jak najbardziej można :)
A powiedz mi poniedziałek to będzie Twój 6 dpt tak? I uważasz że wtedy już ma się 100% pewność? Czyli teoretycznie ja jutro mogłabym zrobić sikacza... Ostatnio wyszły mi 2 kreski, jedna bledsza przy becie 42.

blizniaki lepiej nie....tez bym chciala ale to niebezpieczne i nie kazda sie nadaje do takiej ciazy.

6dpt dle blastocysty to jak najbardziej dzien na bete. sikacz moze nie wyjsc ale beta juz musi. moja dr mowi ze jak w 6dpt nie ma 2cyfrowej to potem szanse prawie zadne...

Dziewczyny przepraszam ze was martwilam, nie mialam takiego zamiaru, w ogole to jakas masakra chcialam wejsc na forum i wam napisac wczoraj, ale z tego wszystkiego bylo mi tak slabo ze nie mialam sil, probowalam pod wieczor wejsc na bb ale strona mi tak wolno chodzila w komorce ze nie dalo rady wejsc. Dzis maz przywiezie mi lapka to wam napisze.. maluchy maja sie dobrze, ale dalej mam krwiste plamienia 

Dziewczyny z Trójmiasta i okolic, planujemy spotkanie 17-go listopada w Medisonie, około godziny 15/16, która chętna pisać na priv. Jak na razie będzie Smerfeta, Magda i ja czyli same ciężarówki ;-):-D Ostatnio na naszym spotkaniu były 2 ciężarówki, jedna szczęśliwa mama i 2 niezaciążone i obie niezaciążone się zaraziły więc warto

kasik, ja o tej porze w pracy siedze jeszcze ;)

szczesliwa mama? jakas sie rozpakowala ciezarowka z trojmiasta ostatnio? czytam czasem tamto firum i chyba mi umknelo ;)

reklama
Witajcie dziewczyny

Z radością informuję Was, że 06.11.2014r. o godz. nasza kochana zula_5 powitała na świecie Karolinke i Tymona. Karolinka waży 2040 i jest cały czas z zula, a Tymon waży 1840 i niestety jest w inkubatorze z problemami trawiennymi. Zula nie czuje się najlepiej.

Dziewczyny w jedności siła, więc proszę Was, abyście trzymały kciuki za całą trójeczkę :tak:

Staraczki, zula jest na prawdę trudnym przypadkiem, m.im. endometrioza i problemy immunologiczne, ale wiele lat badań i leczenia zaowocowało tak pięknym momentem. Tak, więc dziewczyny walczcie, bo jak widać warto :tak:

Olusia - ​cały czas trzymam za Ciebie i maluszki kciuki, trzymacie się.

Do góry