reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate: wystarczy dac salfazin a witc osobno nie musisz. Ja swojemu dalam l karnityne i l arginine. Macy nie dawalam bo w nia nie wierze. Dalam tez q10 300mg
Wszystko to moze ale wcale nie musi pomoc

reklama
kate p7.W ubiegłym tygodniu byłam w klinice i tam pani laborantka uświadomiła nam że między jednym a drugim transferem jest odstep pół roku .Nie wziełam tych informacji z kosmosu.

mizanka domyslilam się ze chodzi Ci o kolejna procedurę ivf..to wtedy dluzej się czeka, na crio czy procedurę z mrożonych komórek czeka się ok.2 miesiące..

Ostatnia edycja:
migotka jak tam nastroje przed jutrem? r u ready??:confused2: trzymam kciuki;-)
aisa79 gdzie ty?

olga no taaaak przepraszam drugi dzień;-)

aisa77 to Cię długo trzyma ;-( i żeby az w nocy?? a to nie zespół jelita drażliwego?? ostatnio dużo przeszlas;-( i może stres Cię wykańcza..albo tak jak piszesz organizm się oczyszcza, bo już nie pijesz tego oleju, prawda??

Kate_p7 po tym co teraz wyczytałam to będę się cieszyć jak to tylko ZJD będzie. Niestety wszystkie moje objawy wskazują na zespół Crohna.... Wyć mi się chce z bezsilności. Leżę koło śpiącego emka z tabletem w ręce łzy lecą mi jak przyslowiowemu krokodylowi. Znów zaczynam mieć cholernie pod górę...
Zaraz rano idę do lekarza rejonowego... A przy ówczesnym szczęściu nie będzie mojej lekarki :(

Aisa77 spokojnie brałaś ostatnio dużo antybiotyków, do tego stres nie zdziwie się jak masz uczulenie na antybiotyk i do tego ZJD. Bardzo dużo leków się bierze przy ivf, dużo przepisują lekarze, cześć na własną rekę, z tego co ja wiem olej lniany nie jest wskazany u dzieci z atopią lub jakimkolwiek stanem zapalnym skóry, bo nakręca go jeszcze bardziej;-P co do antybiotyków, może grzybek przewodu pokarmowego..sterydy bierzesz?? ten encorton?tez wysypka będzie przy candydozie, wiec widzisz możliwości duuuzo jest..;-)

Lilu,Olga, oby jutrzejszy dzień był najważniejszym dniem w waszym zyciu;-P

Lilu. Olga ja jednak potrzymam za Was kciuki żebyście zrobiły bety i były pozytywne wyniki:) Mój kropek też był 1BB, więc nie należy tracić nadziei co do "słabszych" zarodków. I to mój 4 udany transfer:)

:tak:
Niestety jedna krecha i ani cien cienia :no: nie mam juz sil do tego wszystkiego, a mialo byc tak pieknie :wściekła/y:

reklama
Do góry