reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lilu, Olga trzymam za was kciuki - za wysoka bete !!!!:tak:

mizanka1@o2.pl witaj.. a mialas podane blastki czy jakie zarodki?;-)aaaa doczytalam mysle ze w czwartek bedziesz mogla zrobic... ja robilam w 11 dpt..

Lilu mi sie udalo na 2 podejsciu... mialam podane 2 zarodki 6A I 8A i oba sie przyjely... ja mialam podobne leki przy swiezynkach i sniezynkach.. jedynie przy crio mialam dodatkowo encorton;-)

Migotka25, trzymam kciuki za rozpoczęcie przygotowania do crio.;-)

reklama
mmm, jeszcze nie dziękuje przede mną jutro druga beta a wizytę będę miała dopiero 13 i może wtedy dopiero uwierzę.

mizanka1, teoretycznie do kolejnego podejścia można przystąpić po 3 pełnych cyklach, może Twoja klinika ma inne wytyczne, powiedz a Ty podchodzisz komercyjnie czy w programie MZ

Asia_77, po Twoim nicku wnioskuję że jestem młodsza od Ciebie 1 rok, więc nie gadaj mi to nic "staruszko" ;-)

PAŹDZIERNIK

06: Lilu19 - dwie grube krechy na teście !!
06: olga29 - wysoka beta !!
06: Migotka25 - wizyta przed crio
08: Ladygodiva - udany criotransfer
08: kasik36 - wizyta u genetyka
08: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
08: Migotka25 - wizyta u endokrynologa
09: kikifish87 - wizyta
09: yplocka1 - wizyta
09: Quinnie - scratching endo
10: mizanka1 - wysoka beta !!
13: Juhasek87 - wizyta pęcherzykowa
14: Ladygodiva - wysoka beta !!
15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
21: inka26 - immunolog

23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer

Lilu. Olga ja jednak potrzymam za Was kciuki żebyście zrobiły bety i były pozytywne wyniki:) Mój kropek też był 1BB, więc nie należy tracić nadziei co do "słabszych" zarodków. I to mój 4 udany transfer:)
mizanka, witaj i też trzymam kciuki za wysoką betę:) Ja za betę płaciłam 22zł:)
Dorotka, kciuki za wysoki przyrost bety:) :tak:

aisa77, dorotka i tak słabeusze jesteście ojciec mego męża miał 46 lat jak go zrobił ;-P a mamusia starsza od was ;-P wiec moje panienki żadnych lamentów bo macica usłyszy;-P

mizanka jakie pól roku?? i w ogóle o czym ty mówisz, wszystko będzie dobrze;-P

lolitka wiem ze to zwykle witaminki ale zawsze cos jakiś pomysl?? podpowiesz co brac i w jakich dawkach?? na razie 1000mg witc maca 2 razy dziennie i ten salfazin mysle żeby dowalic...tylko mój mąż od tych witaminek glodny jest i tyje..;-( wiec nie wiem czy nie odpuscic mu..

Lilu,Olga, oby jutrzejszy dzień był najważniejszym dniem w waszym zyciu;-P

Ostatnia edycja:
reklama
dorotav, trzymam kciuki za jutro !

Zasmuciła mnie wiadomość o Ani Przybylskiej, taka piękna i młoda kobieta... Osierociła trójke maluszków :(

Ostatnia edycja:
Do góry