reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny

Juhasek - nie kieruj się tym co było, to już przeszłość. Beta bardzo ładna i tym razem musi się udać, nie ma innej opcji, musisz w to uwierzyć. Bardzo Ci kibicuję i trzymam za Ciebie kciuki, powodzenia.

lolitka - Jo.M betę robi w czwartek.

Olusia - dostałaś jakieś leki, żeby poprawić te wyniki??

Aisa - gratuluję pęcherzyka i trzymam kciuki za serduszko.

Anulla28 - powodzenia na jutrzejszej wizycie serduszkowej, niesamowitych przeżyć Ci życzę. Trzymam kciuki

reklama
Anulla, na pewno usłyszysz serduszko. Juz jutro ! ;) Ja nawet niewiem jakiej wielkości pęcherzyk miałam, wogole nie miałam wizyty pecherzykowej.

Ostatnia edycja:
Lisska to pozdrów siostrę :)

Miałam dzisiaj miłą przygodę, jadąc na wizytę tramwajem, jakaś pani ok 60 lat chciała mi ustąpić miejsca :) miałam zapiętą kurtkę, a mimo to coś dojrzała. Tylko że to brzuszek spozywczo-luteinowo-estrofemowy :-) z drugiej strony ten mój brzuch jest spory i trudno mi go ukrywać w pracy

Juhasek ale suuuper. Gratulacje
Kate_p7 świetna cena za całość
A doxy zostało mi na 4 dni jeszcze. Potem kolejne 10 dni postu. 8 października możemy już co nieco. 9 października oczekuje @ i po niej badanie kontrolne. I mam nadzieję że doxy oprócz mojej wątroby zabiła wredne ureo

Zjadlo mi posta ....

Ladygodiva

Nie wiem dlaczego doktorek dpisal Twoja morule na straty. Ja mialam podane wlasnue 2 morule i obie się zagniezdzily z tym ze jedna to byl pusty pęcherzyk a z drugiej ciąża do noszona i mam Hanie. Ja jestem zdania ze jak ma się udać to się uda :)

Witam dziewczyny.
Mnie nadal pobolewa brzuch idę dziś do pracy, może nie będę myślała tyko o niedzieli.
Życzę wszystkim Paniom miłego dnia.
Juhasek ogromne gratulacje!!!!

Lilka, a twoja byla mrozona? I morula w 5 dobie? Morula w 5 dobie jest mega do tylu no i przy rozmrazaniu moze po prostu sie rozpasc. Stad mam nie marzyc, ze z tego ciaza bedzie.

Ladygodiva: sa ciaze z morul w 5 dobie wiec czemu od razu sie nastawuac negatywnie. Moje dziecie co na swiat wlasnie ma przyjsc ledwo co sie kwalifikowala na blastke: najwolniejsza z mozliwych

reklama
Lolitka, bo ja taka jestem ;) musze miec w liczbach, prawdopodobienstwach. I nie lubie miec niepotrzebnej nadzieji. Takie myslenie mi pomaga. Bo jak sie nakrece, ze komus sie udalo to potem mi gorzej zniesc porazke. A wiem co mowie, bo z trzech blastocystach 5aa co mialam podane, jest jedno dziecko, wiec sukces 33%

Do góry