reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Dziewczynki, zrobiłam dziś betę 8 dpt i wyszła 84.72, testy już od 4 dpt wychodziły.
Blastuś w dniu transferu był częściowo już poza otoczką, wychodził.
Blastuś w dniu transferu był częściowo już poza otoczką, wychodził.
finesse
Aktywna w BB
Kasik, ja miałam prenatalne poza Inviktą, w szpitalu uniwersyteckim. USG przez brzuch, potem dość długi wywiad, potem badanie krwi. Wyniki juz są, czyli trwało to tydzień.
olga29
Aktywna w BB
Juhasek no to gratuluje!!! super beta! powodzenia:-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia laseczki.... nie pisalam bo nie mam weny jakos... :-(
Aisa... gratuluje pieknej bety oraz super wynikow... a dzis na wizycie na pewno zobaczysz pecherzyk albo pecherzyki
Jo.M gratuluje przyrostu oby tak dalej... !!
Luiza i Dorotka dla was szczesliwy dzien 3 pazdziernika... a moj bo mam badania prenatalne
kate_p7 swietna cena..
kwiatuszekq20 przykro mi :-( ale masz po kogo wracac... wiec odpocznij chwile i wracaj po swoje maluszki
Juhasek... po cichu gratuluje
Lilia tak dzwonilam do mojego gina w niedziele i bylam u niego na dyzurze w szpitalu porobil mi badania i mam zle wyniki morfologii i elektrolitow... :-(
Aisa... gratuluje pieknej bety oraz super wynikow... a dzis na wizycie na pewno zobaczysz pecherzyk albo pecherzyki
Jo.M gratuluje przyrostu oby tak dalej... !!
Luiza i Dorotka dla was szczesliwy dzien 3 pazdziernika... a moj bo mam badania prenatalne
kate_p7 swietna cena..
kwiatuszekq20 przykro mi :-( ale masz po kogo wracac... wiec odpocznij chwile i wracaj po swoje maluszki
Juhasek... po cichu gratuluje
Lilia tak dzwonilam do mojego gina w niedziele i bylam u niego na dyzurze w szpitalu porobil mi badania i mam zle wyniki morfologii i elektrolitow... :-(
Ostatnia edycja:
genna
Juhasek gratuluje kochana teraz kciukaski za przyrost
Juhasek87
a wtedy co się udało ale było puste jajeczko to w tym samym dniu po transferze co teraz miałam wynik bety 83.72 a teraz mam 84.72 czemu aż takie podobne?
kasik36
Juhasek gratki
reklama
Podziel się: