reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Długowłosą strasznie mi przykro :( ale tak jak piszą dziewczyny masz pomogło wracać :) a do crio możesz podejsc w kolejnym
Cyklu chyba ze lekarz bedziexcial odczekać cykl zeby twój organizm sie zregenerował. Do crio mozna podejsc na sztucznym cyklu czyli takim ze od 2dc po USG i zbadaniu progesteronu i estradiolu ,bierzesz brała estrofem potem ok 12-14dc znowu wizyta w celu sprawdzenia endometrium i decyzja kiedy transfer, wtedy juz tylko lutka albo dupek i ewentualnie inne leki jak np encorton ale to zalezy od lekarza. Możesz tez miec na cyklu naturalnym czyli czekasz do swojej naturalnej owulacji , wizyty zapewne częściej niz w cyklu sztucznym ale to wszystko zalezy od lekarza.

JoM Ale cudowne wiadomości wszystkie sie zaplodnily :) bombastycznie :) czekamy na dalsze wieści i ciotki trzymają kciuki :)

A ja od wczoraj czuje Bulgotania w brzuchu, wczoraj to racEj mi burczało ale dzisiaj ewidentny bulgot czyli obcy daje o sobie znać :) nie wiedzialabym gdyby dziewczyny nie pisały tu o tym :)

reklama
dziewczyny, ja widze ze wiekszosc z was na tym forum jest w ciazy. nie przechodzicie na ciezaroweczki?

mam do was pytanie. jest ktoras z was w ciazy po crio bladtocysty 5ba? taka mam i nie wiem czy sie cieszyc :/

Jestem , jestem przepraszam ze tak pozno
Endo 8
komorek 6 najwieksza 17mm reszta po 13-14 planowana punkcja niedziela -poniedzialek w pt kolejny podglad
dziekuje za pamiec i kciuki kochane jestescie!!!

agulla- martwilam sie juz o ciebie. dobrze ze sie odezwalas. ciesze sie ze wszystko dobrze.

olusia- kochana zdrowiej . grzej sie i wyleż abys byla zdrowa i silna dla swoich kruszynek

jo.m - cudowne wiesci odnosnie zarodkow:tak:,Mam nadzieje ze juz jest lepiej z Toba.

genna- pozazdroscic ruchow babelka, pewnie cudowne uczucie. gratuluje:-D

zula,jo.m, olusia i lilia-to kochane moje dziewczyny wyglada na to ze uda nam sie spotkac. jak bedzie blizej 17, czy 18 to zgadamy sie na 100% . szczerze juz nie moge sie doczekac.;-)

kwiatuszekq- cudowne wiesci, trzymam kciuki za powodzenie

Ladygodiva tak nam tu dobrze, ze jakos nie mozemy sie przeniesc ;) A tak serio to ja jeszcze nie wierze, ze jestem w ciazy i jakos boje sie uwierzyc. Mam nadzieje, ze moja wiedza nabyta dzieki forum i doswiadczenie pomoze tym ktore sa na poczatku drogi i czuja sie jak we mgle :) A zarodek 5AB to bardzo dobry zarodek i bardzo dobrze rokuje.

hehe, wierze, ze wam dobrze ale na ciezarowkach wszystkie niedlugo urodza i pustki beda. wszystkie musimy sie szybko stad wyniesc ;)

dzieki za opis jak crio wyglada. ja bede miala na sztucznym cyklu. fajnie ze juz bez menopuru o i bez gonapeptylu. estrofen to sama przyjemnosc ;)

reklama
Do góry