reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mimozama trzymam kciuki za jutrzejsza bete :tak:

Agulla ciesze sie ze jestes juz w domku, odpoczywaj.. ciesze sie ze podobala sie tobie fotka moich kropeczek :tak:

Jo,M
ciesze sie ze wszystkie komorki sie zaplodnily, cudowne wiesci, teraz trzymam kciuki zeby ladnie sie dzielily.. no mozliwe ze bedziesz miala transfer w 3 dobie jak ja:tak: uu tak fatalnie sie czulas po narkozie? biedactwo.. mam nadzieje ze szybko odzyskasz sily i bedziesz sie lepiej czuc.. ja po punkcji tez ledwo zylam, bolesci a pojscie do wc i siadanie na musze bylo dla mnie katorga a do tego zalatwienie sie, mialam wrazenie ze mi brzuch rozrywa od srodka...:-( ale po paru dniach przeszlo... bierzesz antybiotyk Zamur 250?

Dlugowlosa tulam gorąco i przykro mi.. ale mysle ze jak na ten dzien to beta niestety nie urosnie niestety.. chociaz na forum jak dziewczyny pisaly zdarzaly sie cuda... wiec trzymam dalej kciuki by jednak beta ladnie poszla w gore !!

Aisa
bardzo ale to bardzo mi przykro.. wiem przez co przechodzisz bo sama bylam w podobnej sytucji pare lat temu...do tej pory nie moge pogodzic sie z tym ze juz go nie ma... zawsze jak pomysle to leca mi lzy i teraz tak samo... :-( kochana trzymam kciuki za transfer !!

kiki kuruje sie jak tylko moge !! ale wiesz nie tak latwo..:tak: tez sie nie moge doczekac naszego spotkanka... :)

kwiatuszekq- cudowne wiesci, :tak:

genna gratuluje ruchow babelka;-)

lisska trzymam kciuki za wysoka bete !!;-)

Mimozama kciuki za dwucyfrową betę:)

Aisa, przykro mi bardzo. Trudny to czas dla Ciebie, więc trzymaj się. Oczywiście trzymamy kciuki za udany transfer.

Jo.M, super wiadomości, że stymulacja tak owocna:) Dobrze, że już powoli dochodzisz do siebie po punkcji i mam 6 dzieciaczków :-D. Kciuki żeby ładnie się dzieliły:)

Genna,
gratuluję ruchów obcego:)

aisa bardzo mi przykro, bardzo ciężki czas przed tobą teraz...:sad:

dlugowlosa bardzo mi przykro...ja tydzień temu roblam bhcg i okazało się, że żaden maluch z nami nie został:sad: nie wiem czy za każdym razem jest tak samo, czy później już jest lepiej?? potem zdajesz sobie sprawę z faktycznych statystyk ivf i wcale nie są one takie super.. trzeba próbować i próbować za którymś razem się uda:happy: w przypadku implantacji musi się zgrac tyle czynnikow w danym czasie......jeśli się uda za 2-3 razem to super, za 5-8 transferem to jestesmy w przeciętnej :-):-), niektórym udaje się nawet za 14tym.

Mimozama do 12-tej już baaaaaaaaardzo blisko, zaciskam kciuki z całych sił :tak:

Liskka podwójny stres masz, że musisz czekać na telefon od lekarki, będzie dobrze, MUSI być :tak:

JoM super wieści, szykuje się spora rodzinka :-)

reklama
matulu kochana, jest!!! udało się ! Jestem w szoku.... O 16 mamy wizytę u lekarza i dostaniemy kolejne instrukcje

Z nerwów aż rozwolnienia dostałam... ;-)

Do góry