reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

oj, jak cudownieto brzmi:-)

Mmm...napewno będzie wszystko dobrze!! wiem, że jesteś ym zmęczona już ale bądź dobrej myśli, no już główka do góry!!

nie wiem... jakoś tak jestem pesymistycznie nastawiona
ostatnio było tak pięknie, małe dawki leków dużo pęcherzyków, a teraz ... dawki większe, zastrzyków więcej a pęcherzyki nie chcą rosnąć, od poniedziałku 2-4mm urosły :(

reklama
mmm, ovitrelle miałam przy iui, mnie nie bolało :-)

gos1512, Ann84 - kciuki zaciśnięte :tak:

LIPIEC

11: gos1512 - wizyta stymulacyjna
11: Ann84 – udany crio-transfer !!
12: Olusia7982 - podglądanie pęcherzyków
12: mmm - punkcja
13: Anulla28 - wysoka beta !!

14: Juhasek87 - udany crio-transfer !!
14: Inka26 - rozpoczęcie stymulacji
15: Quinnie - wysoka beta !!

16: Kasik36 - podglądanie pęcherzyków
16: Oktavi - badania prenatalne
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

lilia,olusia, jo.m i zula mnie chyba nie wypali narazie spotkanie z wami. Mam wolny tylko 17.07,
wczesniej mam albo pełno dyzurow bo musze nadrobic dyzury przed urlopem , a 18 wyjezdzam na urlop

olusia suuper ze juz podeszlas do stymulacji, teraz dolaczysz do zuli:)

lilia i jo.m super teraz juz rzadowka wiec wy tez juz za niedlugo ruszycie:) zostalam tylko ja:( a nawet nie wiem kiedy...

kasik,juhasek,mmm, powodzenia z stymulacja i pozytywnymi betami:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ann - &&&&&& za jutro

Blake- nie martw się 4 maluszki to liczna rodzinka, jedź na urlop odpoczywaj a później wracaj po masz po kogo. Głowa do góry.

mmm- to już kończysz stymulkę, jejku jak ten czas leci nie załamuj sie masz pokaźno ilość i wyszystkie pręcherzyki mają prawidlowe rozmiary a przecież jeszcze podrosną

Anulla, Quinnie- dziewczyny jak dzisiaj się czujecie?

Kasik- jeszcze raz dzięki za informacje na prv. Więcej optymizmu, ja wierzę w Twoje pęcherzole. Odpisali Ci już w sprawie suplementacji.

Kurcze czas leci już mam połowę cyklu i jak nie bedzie przeszkód to ja także niedługo dołączę . Łapie mnie jakieś grypsko w kościach łamie no i rozpalona jestem, wczoraj mnie zlało okrutnie no i nie wiem czym się mogę faszerować by to przegonić. Jak myślicie co bezpiecznego mogę zażyć?

Do góry