reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dzieki kochane umowiona jestm na wizyte na poniedzialek bo wtedy dopiero bedzie widoczny pecherzyk ale zrobi sobie jutro czy pojutrze bete zeby zobaczyc czy wzrasta jak to wyglada myslicie ze warto czy za wczesnie?

reklama
Jeszcze długo nie uwierzysz :tak: ale to jak najbardziej prawda :) tak, ja w 11 dpt miałam betę 341, ale ja miałam podany 5 dniowy zarodek, więc nie sugeruj się. Twoja beta jest zupełnie OK

Witajcie
Jestem po wizycie u mojego lekarza.
Mam 2 blastocysty klasy 4+ i jestem na sztucznym cyklu.
Jutro jadę ustalić termin transferu i mam pytanko lekarz powiedział, że lepiej zrobić transfer z dwoma zarodkami i sama nie wiem to ostatnie pingwinki a pieniędzy na następne in vitro brak.
Co byście doradziły.
Dziękuje

reklama
Ona no to gratuluje :) Betka śliczna a dziaiaj to już napewno gigant. A swoją drogą wychodził Ci ceiń na teście a beta już taka duża... Lipne te testy:-)

Sonia@soku jak dla mnie to jest zawsze dylemat czy podać dwa zarodki czy jeden, teoretycznie szanse w cyklu większe bo jak nie jeden to drugi ale wydaję mi się że nie zawsze te nasze cykle są w 100% gotowe na przyjęcie tego zarodka... Cięzka decyzja przed toba...

Jo.M. też mi się wydaję że klinika jej płaci za to że odda komórki bo kto by robił to za darmo... Te wszystkie wizyty, badania... Tylko swoją drogą jak ona wzieła ten ovitrelle źle to ciekawe jak to rozwiążą...

Ja dzwoniłam do embriolog i powiedziała że zarodki rozwijają się dość dobrze i że transfer w środę. Nie dopytałam co to znaczy dość dobrze ale wydaję mi się że jak tak mówi ta są wszystkie alebo prawie wszystkie bo jakby były tylko dwa poprawne to raczej nie byłoby to określane "dość dobrze" tylko źle. Jutro po 14tej dzwonie i umawiam się już konkretnie na godzinę transferu.

Do góry