zula – czyli rozumiem, że Ty masz nazwijmy to podobne przypadłości do Jogo?? I jedynym lekarstwem na te przeciwciała są szczepionki i wlewy??
Bzibziok – witaj. U kogo się leczysz w Provicie?? Po opisie dr podejrzewam, u kogo się leczysz i chciałabym potwierdzenia czy się nie mylę. Dobra już doczytałam, wiem, że to ten burak. Powiem Ci, że podziwiam Ci, że do niego chodzisz. Ja byłam u niego raz i powiedziałam nigdy więcej.
Anulla28 – witaj na naszym forum.
martaczi – wiem, że miałam dopiero 2 podejścia, ale wiesz jak beta jest dwa razy 0,1 to zaczynam podejrzewać, że ze mną może być coś nie tak i chcę sobie porobić jakieś badania. Bo ja nawet takich podstawowych nie miałam. Tak na marginesie trzymam Cię za słowo, że do 3 razy sztuka
Cyryjanka – dzięki za informacje w sprawie dentysty :-) W taki razie lecę biegiem do dentysty na przegląd. Tak to ja pytałam o Twojego dr.
Jolka – byłam u Twojej Pani dr, rzeczywiście rzeczowa i bardzo konkretna babka. 16 grudnia robiła mi nawet criotransfer, ale niestety się nie udało.
Jo.M. - mam nadzieję, że jak będziemy robiły bilans w przyszłym roku to nasze rodzinki powiększą conajmniej o jedną małą osóbkę

:-) Jak byś mi jeszcze raz podała tego linka na immunologa to byłabym wdzięczna, bo gdzieś mu wyparował :-)