reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok porównywałam z dziewczynami na forum to w Invickie miałam taniej. Teraz nawet jak spojrzę na ceny ze Szczecina (5 postów wyżej Madzia76) to płaciłam taniej bo za Menopur 1200 j 1520 zł., Menopur 600 j 760 zł., Menopur 75 j 100 zł. a za Gonapeptyl 40 zł./szt.

Dzięki za info, to cenna wiedza;) W przenośni i dosłownie:-D

reklama
hej :-) Kochana, ja tez jestem z Angeliusa. do jakiego chodzisz lekarza?? Ja sie lecze u cudownej Dr Marty P :-) Uwielbiamy ja z mezem, jak ktos ma trafic do lekarza to tylko do takiego.Jako fachowiec i jako czlowiek jest super. Nie wiem czy wiesz ale mamy swoje forum , dziewczyny z Angeliusa ( wbij sobie w wyszukiwarke Provitowe Pogaduchy czesc 84) , leki kupowałam w krakowie tam najtaniej,podobno w jakies aptece w Bytomiu tez maja dobre ceny ale Kraków jest zdecydowanie najtańszy.

Ja chodzę do dr Grettke ale jakoś ja nie mogę z nim nawiązać kontaktu, sprawia strasznie ponure i gburowate wrażenie.

aa no i najwazniejsze..ja tez jestem z Bielska :-) i tez suzbowo sporo autem jezdze :-) a co do cen to ja kupowałam w krakowie, byłam na Gonalu, dwa razy tam po niego jechałam i na 2 wizytach zaoszczedziłam jakies 1200 zł w porównaniu gdybym kupowałam w Angeiusie albo nie daj Boze w aptekach w Bielsku ( tam to w ogole oszaleli z cenami)

aa no i najwazniejsze..ja tez jestem z Bielska :-) i tez suzbowo sporo autem jezdze :-) a co do cen to ja kupowałam w krakowie, byłam na Gonalu, dwa razy tam po niego jechałam i na 2 wizytach zaoszczedziłam jakies 1200 zł w porównaniu gdybym kupowałam w Angeiusie albo nie daj Boze w aptekach w Bielsku ( tam to w ogole oszaleli z cenami)

Ooo, też jesteś z Bielska:)
A gdzie w Bielsku się dowiadywałaś, tzn w jakich aptekach??

obdzwoniła wszystkie jakie były w necie na terenie bielska, czechowic:-) jak nie masz jakis ograniczeń to jedz do krakowa..mysmy jechali zaraz po wizycie w Angeliusie z recepta w rece na swierzo, na dwupasmówke, kawałek i nzawet w centrm nie wjezdzasz , od razu jest apteka.

No to kurcze widzę że u nas w Szczecinie drogo:szok:, a to najtańsza apteka jaką znalazłam, jeśli teraz nam sie nie powiedzie to chyba bardziej sie postaram zeby poszukać taniej.

obdzwoniła wszystkie jakie były w necie na terenie bielska, czechowic:-) jak nie masz jakis ograniczeń to jedz do krakowa..mysmy jechali zaraz po wizycie w Angeliusie z recepta w rece na swierzo, na dwupasmówke, kawałek i nzawet w centrm nie wjezdzasz , od razu jest apteka.

Ale niestety Małopolska, to nie mój teren w Krakowie mam przez przypadek tylko jednego klienta i w najbliższym czasie się tam nie wybieram, więc tam po drodze nie pojadę. Chyba że się specjalnie wybiorę albo wyślę męża. Ostatnio przemieszczanie się po pracy mam trochę utrudnione, ze względu na remont, który akurat robimy więc doba jest conajmniej o parę godzin dla mnie za krótka.

zula – czyli rozumiem, że Ty masz nazwijmy to podobne przypadłości do Jogo?? I jedynym lekarstwem na te przeciwciała są szczepionki i wlewy??

Bzibziok – witaj. U kogo się leczysz w Provicie?? Po opisie dr podejrzewam, u kogo się leczysz i chciałabym potwierdzenia czy się nie mylę. Dobra już doczytałam, wiem, że to ten burak. Powiem Ci, że podziwiam Ci, że do niego chodzisz. Ja byłam u niego raz i powiedziałam nigdy więcej.

Anulla28 – witaj na naszym forum.

martaczi – wiem, że miałam dopiero 2 podejścia, ale wiesz jak beta jest dwa razy 0,1 to zaczynam podejrzewać, że ze mną może być coś nie tak i chcę sobie porobić jakieś badania. Bo ja nawet takich podstawowych nie miałam. Tak na marginesie trzymam Cię za słowo, że do 3 razy sztuka :tak:

Cyryjanka – dzięki za informacje w sprawie dentysty :-) W taki razie lecę biegiem do dentysty na przegląd. Tak to ja pytałam o Twojego dr.

Jolka – byłam u Twojej Pani dr, rzeczywiście rzeczowa i bardzo konkretna babka. 16 grudnia robiła mi nawet criotransfer, ale niestety się nie udało.

Jo.M. - mam nadzieję, że jak będziemy robiły bilans w przyszłym roku to nasze rodzinki powiększą conajmniej o jedną małą osóbkę :tak::-) Jak byś mi jeszcze raz podała tego linka na immunologa to byłabym wdzięczna, bo gdzieś mu wyparował :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bzibziok porównywałam z dziewczynami na forum to w Invickie miałam taniej. Teraz nawet jak spojrzę na ceny ze Szczecina (5 postów wyżej Madzia76) to płaciłam taniej bo za Menopur 1200 j 1520 zł., Menopur 600 j 760 zł., Menopur 75 j 100 zł. a za Gonapeptyl 40 zł./szt.

Kasik - tak chodzę do profesora. Nie wiem co sądzić. Po wczorajszej wizycie zamierzałam się przenieść do innego lekarza. Też zapłaciłam tyle za leki

Do góry