martaczi
Fanka BB :)
Leia wspaniała wiadomość trzymam za maluszka &&&ehh kurde taki okres grypowy nie wiem co poradzić widzę ze przetestowałaś wszystko czosnek mleko miód cytryna syrop z cebuli może herbatka z żurawiny dużo zdrówka życzę ;-)
Hope a może ten słabiutki będzie miał ogromną chęć przetrwania i zostanie na całe 9 miesięcy tego Ci życzę! widzisz miałaś 3aa świetnego zarodka i się nie udało słyszałam dużo przypadków że słabsze dawały radę
Oktavi ałłł nigdy w życiu sama bym się nie ukuła mój mąż dawał rade a i jeszcze na początku zjobki dostawał jak mnie bolało teraz to wyspecjalizowany pielęgniarz nawet domięśniowe walił;-)
Kwiatuszek jak się masz Kochana?
Kiki jak tam nasza twardzielko się czujesz ???
Hope a może ten słabiutki będzie miał ogromną chęć przetrwania i zostanie na całe 9 miesięcy tego Ci życzę! widzisz miałaś 3aa świetnego zarodka i się nie udało słyszałam dużo przypadków że słabsze dawały radę
Oktavi ałłł nigdy w życiu sama bym się nie ukuła mój mąż dawał rade a i jeszcze na początku zjobki dostawał jak mnie bolało teraz to wyspecjalizowany pielęgniarz nawet domięśniowe walił;-)
Kwiatuszek jak się masz Kochana?
Kiki jak tam nasza twardzielko się czujesz ???