reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Leia wspaniała wiadomość trzymam za maluszka &&&:tak:ehh kurde taki okres grypowy nie wiem co poradzić widzę ze przetestowałaś wszystko czosnek mleko miód cytryna syrop z cebuli może herbatka z żurawiny :-D dużo zdrówka życzę ;-)
Hope a może ten słabiutki będzie miał ogromną chęć przetrwania i zostanie na całe 9 miesięcy tego Ci życzę! widzisz miałaś 3aa świetnego zarodka i się nie udało słyszałam dużo przypadków że słabsze dawały radę:tak:
Oktavi ałłł nigdy w życiu sama bym się nie ukuła mój mąż dawał rade a i jeszcze na początku zjobki dostawał jak mnie bolało teraz to wyspecjalizowany pielęgniarz nawet domięśniowe walił;-)
Kwiatuszek jak się masz Kochana?
Kiki jak tam nasza twardzielko się czujesz ???

reklama
Leia - ciesze się razem z Tobą Twoim szczęściem :-)

Octavi - ale Ty dzielna jesteś. Ja mojemu mężowi zapowiedziałam, że na czas stymulacji ma być w domu o 18.30 i nie interesują mnie inne ważne sprawy do załatwienia :-) A jak kiedyś pojechał na szkolenie do W-wy to czekałam na niego z zastrzykiem 2 h. Nie mogłam się zmusić do tego, aby wbić sobie zastrzyk sama.

Hope - No chyba dość spora ta czarna d.... jak widać :-). Leć jutro na bete i już będzie wszystko wiadomo , trzymam kciuki , odwagi :-)///////////////////////////kiki - widzę , że wracasz do formy. Oby tak dalej:-)///////////////Leia - Super wiadomości , niech dzidzia rośnie jak na drożdżach. A tak swoją drogą to niezły urwis Ci tam rośnie , nic tylko psikusy mamie i "ciotkom" robi. :-)

dziewczyny czuje sie dobrze. jedynie martwilam sie bo dr mowil ze okres powinnam miec do tygodnia a ja dzis 9 dzien @ i dalej wiec sie wystraszylam ale dziewczyny na forum ze staraczek po poronieniu mnie uspokoily ze powinno byc ok bo niektore mialy plamienia do 2,5 tyg . mimo wszystko w srode mam wizyte zeby byc spokojna ze nie ma komplikacji.
milego dnia i czekam na bety wysokie

witam. Postanowiłam sie dołączyć :-) jestem dziś 5dpt blastusia. To moja kolejna próba czy udana zobaczymy... Mam od wczoraj jakieś dziwne skurcze ale nadal nie krwawie :crazy: Nie wiem czy to dobrze czy zle... Zobaczymy.
Co do czarnej dupy to tez tam jestem od już 10lat :rofl2: Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki i wysokie betki!

reklama
Do góry