reklama
Hope84
Fanka BB :)
Oktavi ja sie panicznie boje igiel, zastrzykow itd....ale powiem Ci,ze jestem dumna z siebie bo bez problemu sobie sama je robilam....tylko ja mialam Gonal w penie,wiec tylko ustawialam dawke zakldadalm igle i ciach....gonapeptyl mialam tez gotowy z krociutkim iglami......dasz rade...co sie nie robi dla dziecka :-)
kwiatuszekq20
Hope ja wierze ze maluszek Cie zaskoczy a jak sie czujesz?
Hope84
Kwiatuszek hm....normalnie, bezobjawowo...czesto bolal mnie brzuch jak na okres ale nie chce sie tym sugerowac bo sama pewnie wiesz jak to jest....progesteron i Nasza podswiadomosc tak miesza haha....nie czuje sie inaczej,wiec jakos ciazy nie obstawiam....choc w sumie na objawy to zdecydowanie za szybko
L
Leia
Gość
Lilia, Martaczi - jak miło kochane, ze pamiętacie o mnie. U mnie chyba ok. Bobo urosło przez tydzień z 3,3 mm do 9,5 mm wiec jest dobrze. Ja jestem chora na maxa. W sensie przeziebiona z mega kaszlem. Nie mogę spać bo kaszel i czuje jak wszystko mi się odrywa. Niestety wszystkie leki tutaj są zabronione dla kobiet w pierwszym trymestrze ciazy. Mam juz dość herbatek i tej bezradności..
szyszka- trzymam kciuki
hope, podziwiam wytrwałość i oby wstreciucha @ nie przylazla.
No on i kciuki za was wszystki dzielne , walczące. Kiedyś nam wszystkim się uda.
szyszka- trzymam kciuki
hope, podziwiam wytrwałość i oby wstreciucha @ nie przylazla.
No on i kciuki za was wszystki dzielne , walczące. Kiedyś nam wszystkim się uda.
kikifish87
dziewczyny trzymam za was kciuki. niech wasze betki beda baaardzo wysokie.
leia ale super wiadomosci niech bobo rosnie zdrowo:-)
dziewczyny mimo naszych porazek musimy wierzyc i walczyc o nasze dzidzie. bo kto jak nie my bedzie wierzyl w nasze powodzenie i dzidzie pod serduszkiem
leia ale super wiadomosci niech bobo rosnie zdrowo:-)
dziewczyny mimo naszych porazek musimy wierzyc i walczyc o nasze dzidzie. bo kto jak nie my bedzie wierzyl w nasze powodzenie i dzidzie pod serduszkiem
24magda09
leia super wiadomosc:-)mnie jakies grypsko chciało zaatakować w sobote tez bałam sie zazyc lekow bo bylam 3dpt ale wypilam mleczko z czosnkiem-stasznie tego nie lubie ale w niedziele obudzilam sie jak nowo narodzona:-):-)tylko nie wiem jak to jest u takich kobiet w ciazy otwierdzonej ale chyba czosnek nie zaszkodzi
L
Leia
Gość
Kiki- moja pierwsza ciąża to tez było puste jajo. Na szczęście w 95% zdarza sis to raz w zyciu. Wiec, nastepny raz Tobie to nie zagraza i po prostu sie uda. Jak się czujesz?
24magda- czosnek można. Wszystko co naturalne można, tylko, ze to nie pomaga tak jak lekarstwa. J juz mam to 5 dzień i jak widzę czosnek,herbatek, miodzik,cytrynke to mi się odechciewa.
W takiej ciazy jak ty wszystko można brać bo normalnie byś nie wiedziała, ze coś się dzieje i byś nawet się nie zastanawiała. Na początku bobo korzysta z ciałka żółtego by wszystko mieć, troszkę pózniej dopiero od mamusi. sił kochana w tym koszmarnym okresie oczekiwanie, No i oczywiście super bety!,,
24magda- czosnek można. Wszystko co naturalne można, tylko, ze to nie pomaga tak jak lekarstwa. J juz mam to 5 dzień i jak widzę czosnek,herbatek, miodzik,cytrynke to mi się odechciewa.
W takiej ciazy jak ty wszystko można brać bo normalnie byś nie wiedziała, ze coś się dzieje i byś nawet się nie zastanawiała. Na początku bobo korzysta z ciałka żółtego by wszystko mieć, troszkę pózniej dopiero od mamusi. sił kochana w tym koszmarnym okresie oczekiwanie, No i oczywiście super bety!,,
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Legia - gratuluje i nie narzekaj na babcine sposoby tylko sie kuruj, chociaż wiem ze to ochydne i chyba niestety nie tak skuteczne jak normalne leki. Ale cóż zrobic, trzeba sie przemeczyc. Mnie jak coś brało to pilam gorące mleko z masłem i miodem, po każdym lyku miałam odruch wymiotny. Trzymaj sie i wracaj do zdrowia
Podziel się: