reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Martaczi dzięks, mąż mi pomaga, chociaż pierwszy zastrzyk zrobiłam sobie sama. Bałam się że źle pomieszam. We środę mam podgladanie, powoli czuję kłucie, a to dla mnie nowość. Jak u Cię?

reklama
Oktavi ja sie panicznie boje igiel, zastrzykow itd....ale powiem Ci,ze jestem dumna z siebie bo bez problemu sobie sama je robilam....tylko ja mialam Gonal w penie,wiec tylko ustawialam dawke zakldadalm igle i ciach....gonapeptyl mialam tez gotowy z krociutkim iglami......dasz rade...co sie nie robi dla dziecka :-)

Kwiatuszek hm....normalnie, bezobjawowo...czesto bolal mnie brzuch jak na okres ale nie chce sie tym sugerowac bo sama pewnie wiesz jak to jest....progesteron i Nasza podswiadomosc tak miesza haha....nie czuje sie inaczej,wiec jakos ciazy nie obstawiam....choc w sumie na objawy to zdecydowanie za szybko :)

Lilia, Martaczi - jak miło kochane, ze pamiętacie o mnie. U mnie chyba ok. Bobo urosło przez tydzień z 3,3 mm do 9,5 mm wiec jest dobrze. Ja jestem chora na maxa. W sensie przeziebiona z mega kaszlem. Nie mogę spać bo kaszel i czuje jak wszystko mi się odrywa. Niestety wszystkie leki tutaj są zabronione dla kobiet w pierwszym trymestrze ciazy. Mam juz dość herbatek i tej bezradności..

szyszka- trzymam kciuki
hope, podziwiam wytrwałość i oby wstreciucha @ nie przylazla.

No on i kciuki za was wszystki dzielne , walczące. Kiedyś nam wszystkim się uda.

dziewczyny trzymam za was kciuki. niech wasze betki beda baaardzo wysokie.

leia ale super wiadomosci:-D niech bobo rosnie zdrowo:-)
dziewczyny mimo naszych porazek musimy wierzyc i walczyc o nasze dzidzie. bo kto jak nie my bedzie wierzyl w nasze powodzenie i dzidzie pod serduszkiem

leia super wiadomosc:-)mnie jakies grypsko chciało zaatakować w sobote tez bałam sie zazyc lekow bo bylam 3dpt ale wypilam mleczko z czosnkiem-stasznie tego nie lubie ale w niedziele obudzilam sie jak nowo narodzona:-):-)tylko nie wiem jak to jest u takich kobiet w ciazy otwierdzonej ale chyba czosnek nie zaszkodzi:-D

Kiki- moja pierwsza ciąża to tez było puste jajo. Na szczęście w 95% zdarza sis to raz w zyciu. Wiec, nastepny raz Tobie to nie zagraza i po prostu sie uda. Jak się czujesz?
24magda- czosnek można. Wszystko co naturalne można, tylko, ze to nie pomaga tak jak lekarstwa. J juz mam to 5 dzień i jak widzę czosnek,herbatek, miodzik,cytrynke to mi się odechciewa.
W takiej ciazy jak ty wszystko można brać bo normalnie byś nie wiedziała, ze coś się dzieje i byś nawet się nie zastanawiała. Na początku bobo korzysta z ciałka żółtego by wszystko mieć, troszkę pózniej dopiero od mamusi. sił kochana w tym koszmarnym okresie oczekiwanie, No i oczywiście super bety!,,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Legia - gratuluje:) i nie narzekaj na babcine sposoby tylko sie kuruj, chociaż wiem ze to ochydne i chyba niestety nie tak skuteczne jak normalne leki. Ale cóż zrobic, trzeba sie przemeczyc. Mnie jak coś brało to pilam gorące mleko z masłem i miodem, po każdym lyku miałam odruch wymiotny. Trzymaj sie i wracaj do zdrowia:)

Do góry