reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sylwia - dziękuję z całego serducha i za fluidki i za cenne, profesjonalne porady medyczne. Ja już nie ufam do końca lekarzom... Może się zmobilizuję i teraz spróbuję podejść do crio. W środę się dowiem. Mam podobno torbiel endometrialną i nie wiem czy to nie będzie problem dla mojej kliniki

Ja też nie ufam lekarzom :-). Długo się nachodziłam i na wielu wizytach byłam zanim znalazłam położnika godnego zaufania, ostrożnego ze szpitala w którym chcę rodzić. A i tak nie ufam jej do końca :-).

Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło i żebyś mogła jak najszybciej być dopisana do listy porodów na ciężaróweczkach po in vitro :tak:.

Miłego dnia kochane, trzymam kciuki za wszystkie testujące dzisiaj

reklama
Gizas wiem,ze moja beta dzisiaj bylaby wiarygodna ale powiem Ci szczerze,ze w ogole nie mam ochoty na nia isc...jakos tak chyba przestalam wierzyc w siebie...termin @ mam na wtorek/srode...wiec to tylko kwestia dwoch dni...jesli faktycznie jej nie bedzie to pojde na ta krew...

24Magda09 nie wiem czy Ci się to przyda, ale ja badałam progesteron 9 dpt i miałam wynik ponad 300... Niestety nie powiem Ci jaki powinien być prawidłowy, bo nie wiem, ale moja dr czekała na ten wynik i ewentualnie chciała mi zwiększyć dawkę lutinusa. Jak jej powiedziałam jaki wynik, to powiedziała, że jest ok i dawki nie zwiększamy a brałam 3x1 tabl

Szyszka - ????????????? czekamy z niecierpliwością. ///////////Shan & Hope - Za Was kobietki też trzymam kciuki :-) . Jeżeli mowa o tej czarniej du...e to żeby Wam milej było to powiem że też tam jestem :-( . Hope podziwiam Cię że jeszcze na bete nie poszłaś , ja mimo tylu niepowodzeń zawsze idę najprędzej jak się da bo jeżeli się nie uda a zawsze tak jest to nie ma sensu się dłużej męczyć niepewnością. Pozdrawiam

reklama
Jo.M. cholerka ta czarna du...pa wiele Nas tam miesci....hahaha...moze kiedys zaswieci dla Nas slonce....
Mialam zamiar isc ale mam pietra, wiem ze lepiej pojsc naj najszybciej bo nie zyje sie w nepenosci ale jak i tak na nic nie licze....tyle razy widzialam I kreska i bete ponizej 1 wiec i tym razem jakos entuzjazmem nie pawam....

Martaczi jakos jeszcze nie peklam, moze jutro sie skusze :p ....obys bylo tak jak mowisz :*

Nie mam nadziei, chyba slabo wierze w swoje dziecko....mamy tyle pieknych zarodkow a podano Nam najgorszy z nich 1BB...prof nie zrobil transferu pod kontrola usg, nie chcial podac dwoch zarodkow,wiec jak tu miec nadzieje....chyba,ze ten scratching cos poskutkuje ktory mialam we wczesniejszym cyklu...

Ostatnia edycja:
Do góry