reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej Dziewczyny:)

witam po dłuższej nieobecności.
pamiętacie, jak kiedyś pisałam, że po moim pierwszym nieudanym ivf w programie mz lekarz powiedział mi, ze przy drugim podejściu zapłodnią moje wszystkie kom jajowe? wtedy niektóre z Was (i ja sama zresztą), poddały to w wątpliwość. a to jest jednak prawda! :-) mimo ze w programie jest zapis, iż po 2 nieudanych podejściach z 6 komórkami dopiero zapłodnią wszystkie kom jajowe. okazuje się, że oni biorą pod uwagę wszystkie wcześniejsze podejścia ivf - również te komercyjne :-D:tak: a ja miałam wcześniej jedno ivf komercyjne.
i to jest fantastyczna informacja, nie uważacie??? :-D

oto link - można poczytać o tym, o czym wyżej napisałam. wypowiada się mój lekarz z gamety

Wyświetl temat - Ilość zapładnianych komórek |

pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki!

zula ja wiem , ze tobie się niestety nie udało z prawidłowym mrl ale mam nadzieje ,ze u nas będzie inaczej bo właściwie niczego innego u nas nie znaleźli . Prawdę mówiąc wiąże z tym ogromna nadzieje na ciąże zdrowa.
ann84​ fajnie , ze ci zapładnianie wszystkie komórki :) bedą z tego super dzieciaki.

Hope ja tu czytam i nie wierzę:-)Jesteś już tyle dni po transferze, ja też dostaje @ pomimo leków ale Tobie życze żeby wredota nie przylazła i beta była trzycyfrowa:-)

PAŹDZIERNIK:

22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania

23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula_5 - wizyta przed udanym crio
23: 24magda09 - wysoki progesteron!
23: Octavi - podglądanie pęcherzyków
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
28: 24magda09 - wysoka beta!
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

kwiatuszek - jak się masz??

Ostatnia edycja:
Gizas ja to jak zwykle po cichaczu wszystko robie haha....
A jak u Ciebie sytuacja, zmianil lekarz plan dzialania, wiedza dlaczego sie nie udaje?
Qrde z tej Naszej starej ekipy to tylko Ty zostalas, Ja, Genna, Blue....kogos jeszcze pominelam? Czas tak zapierdziele,ze widze tylko po kolezankach zachodza-rodza, zachodza-rodza a ja mam wrazenie,ze ciagle w czarnej d...pie jestem :p

Witam cieplutko!! szyszka jesteś juz po becie??o ktorej wynik?czekamy z niecierpliwoscia:tak:trzymamy kciuki!!!!a czy ty robiłąs wcześniej progeteron?ja robie za dwa dni i zastanawiam sie jakie wyniki wy mialyscie dziewczynki?ja dzis juz co raz bardziej czuje brzuszek tzn.towarzysza mi jakies promieniowanie jajników i tym podobne mam nadzieje ze to dobry znak...całuski

reklama
Hope tym razem były dobre zarodki, a dlaczego się nie udało tego nik Ci nie powie:baffled:u mnie wymyślają to że mam niskie AMH a przez słabą jakość komórek, teoretycznie mam endometriozę a praktycznie w nią nie wierzę:confused2:do tego M ma bardzo słabe nasienie:-(ale cóż walczę dalej. Czekam na @, dziś jest trzeci dzień od ostatniej tabletki antykoncepcyjnej wiec chyba dziś wredokta przyjdzie ale mam nadzieje ze odpuści mi na kolejne półtora roku;-)
A Ty kiedy masz tylko teoretycznie dostać @? Pytam bo mówisz ze bety nie robisz a na pewno już wyjdzie:sorry:

Ja tez mam wrażenie że w czarnej d.... jestem:zawstydzona/y: startowałam z dziewczynami Sylhą, Elvee, Lilonką i każdej sie udało za pierwszym razem, w maju tego roku ruszyłam do boju z Polą, jest już dawno chyba za polówkowym, teraz też jest na forum kilka ciaz dziewczyn z którymi w podobnym terminie testowałam a ja dalej nic, dalej walczę i sił mi już brakuję:zawstydzona/y:

Do góry