reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to ja też się dopiszę:)
PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
15: kwiatuszekq20 – wysoka beta!

17: Oktavi - scratching
18: zula - wizyta u immunologa
19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt wysoka beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Lilia - a kiedy Ty idziesz sprawdzić co z torbielką?

reklama
zula - widzę, że u Ciebie się pozmieniało, widzę, że będziesz podchodziła do crio, super :-)

Ja czekam na @ i muszę iść na USG w 2 lub 3 dc :-( Nie wiem jak to przeżyję :-( Po raz drugi będę miała USG w trakcie @ :zawstydzona/y:

To i jak się aktualizuje w tabelce, dzisiaj byłam u zwykłego lekarza po skierowanie u immunologa a jutro do immunologa (na NFZ) wiec zobaczymy co tam wyczaruje, liste badań(dzięki wam dziewuszki) mam, zobaczymy co z tego będę mogła zrobić na NFZ , dostałam też już skierowanie do poradni genetycznej , wiec zobaczę po jutrzejszej wizycie gdzie się zapisać.
PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
15: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
16: genna - wizyta u immunologa
17: Oktavi - scratching
18: zula - wizyta u immunologa
19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt wysoka beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

moondust i leia no gratuluje oby wasze maleństwa miewały się dobrze i wszystko miało szczęśliwe zakończenie...solostar no przykro mi bardzo nie wiem jak Ci mogę pomóc,ja wyszłam ok 11,30 to Ciebie jeszcze nie było w klinice,ja sie lecze u Pani W.i nigdy nie miałam takiego przypadku,a kiedy bedziesz miec nastepna wizyte?do stycznia jeszcze troszke czasu ale bedzie dobrze:-Da gdzie kwiatuszek???? jaka betka???

solostar no bardzo mi przykro bo wiem jak kazdy czeka na wizyte(ja każdy dzień odliczałam do nastepnej wizyty u Pani W)w takim razie chyba wyczerpały sie limity w tym roku w invimedzie i dlatego taka decyzja twojego lekarza. a tabletki anty.bedziesz brała az do nastepnej wizyty?ja wogóle nie brałam tylko od razu przyjmowałąm zastrzyki no ale kazdy organizm jest inny. ja jutro jade juz na transfer mam nadzieje ze sie wszystko uda(mam taka cicha nadzieje):-);-) całuski dla was

dziewczyny ileż tu u Was skrajnych emocji

kwiatuszku dlaczego trzymasz nas w niepewności?

Magda witaj, skąd jesteś i u kogo się leczysz?

jestem z okolic Wrocławia. na lekarza prowadzącego wybraliśmy dr Artura P. i jego klinikę Polmedis. trudno powiedzieć, że się leczymy. poprostu wzmacniamy teraz męża, bo problemem u nas jest to, że jego organizm wytwarza przeciwciała przeciwplemnikowe.

dziękuję wszystkim za przyjęcie

reklama
Do góry