reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

solostar no bardzo mi przykro bo wiem jak kazdy czeka na wizyte(ja każdy dzień odliczałam do nastepnej wizyty u Pani W)w takim razie chyba wyczerpały sie limity w tym roku w invimedzie i dlatego taka decyzja twojego lekarza. a tabletki anty.bedziesz brała az do nastepnej wizyty?ja wogóle nie brałam tylko od razu przyjmowałąm zastrzyki no ale kazdy organizm jest inny. ja jutro jade juz na transfer mam nadzieje ze sie wszystko uda(mam taka cicha nadzieje):-);-) całuski dla was

24magda to trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :D a ja tak mam 3 opak. Regulonu.i w styczniu wizyta. Może faktycznie juz miejsca na ten rok niemaja. Pozdrawiam.

reklama
Oktavi ,scratching miałaś teraz robiony w cyklu przed punkcją i transferem? bo właśnie się zastanawiam, chyba wszystkie miałyśmy w cyklu przed a mój stacjonarny gin powiedział mi że najlepiej w cyklu gdzie jest transfer i teraz zgłupiałam :eek:

Zagladam zeby zobaczyc wiesci od Kwiatuszqa ale narazie cisza...

Leia - wierze w twojego maluszka, przestalas plamic a to najwazniejsze pocichutko zycze spokojnej ciazy - wszystko bedzie dobrze...
MonnDust - tobie rowniez gratuluje...
Oktavi - o jacie niezly ten twoj doktorek ale czasem lepiej tak z zaskoczenia - mniej stresu.

A ja dzisiaj bylam na kolejnej kontroli - plynu w brzuchu coraz mniej hiperka ustepuje nawet pani doktor byla zadowolona ze tak szybko...
Z naszych malenst przetrwalo niestety tylko te 4 ktore zostalo zamrozone w 3 dobie reszta ktore hodowali do 5 doby nie przetrwala nie wiem dlaczego ale moje komorki sa bardzo leniwe...
No i lekarz wstepnie zgodzil sie na podejscie na cyklu naturalnym - czyli bez zadnych wspomagaczy przed i po...

sham możliwe że się widziałyśmy bo byłam tam od 10:30 do 12:30 (opóźnienia, które podobno sa normą) u dr Kunickiego właśnie i też zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Szkoda że nie robi transferu bo trochę mam przekonanie że od ręki osoby to robiącej dużo zależy i lepiej jak cię zna. Widze że u Ciebie w brzuszku maleńka istotka się zagnieżdza więc mocno trzymam kciuki, a może i dwie ;), ile miałaś podane ?

Octavi
na co ta super pyszne przepisy ???

Kikifish jak dobrze pójdzie w styczniu znów będziemy razem za siebie kciuki trzymać. I tym razem z nowym rokiem szczęście się do nas ślicznie uśmiechnie.

Leia nawet nie wiesz jak się cieszę :)

kurcze ja też cały czas podglądam co tam u kwiatuszka.Mam nadzieję,że beta wysoka i szaleje ze szczęścia tak, ze zapomniala nam napisac;)

Leia trzymam za Was kciuki! Napewno będzie wszystko ok. Gratuluje!
Moondust gratulacje!

Ja już nie mysle o niczym innym, dopisuje sie do kalendarza, bo idę na sto robić w piątek betę. Nie wytrzymam ani dnia dłuzej. Codziennie rano pobolewa mnie brzuch jak na @,z tym że dziś ból był znacznie wyraźniejszy niż wczoraj. Na dodatek do wczoraj mialam takie upławy przezroczyste z dodatkiem rozpuszczonej lutki, dziś już mają barwę ciemnego beżu. Czy powinnam się tym martwić? Jakie macie dziewczyny doświadczenia?

czuję się jak wśród sióstr, bardzo miłe jest to wsparcie i wzajemne troszczenie się o siebie. jestecie cudowne:-)

PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
15: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
16: genna - wizyta u immunologa
17: Oktavi - scratching
18: zula - wizyta u immunologa
18: szyszka87 - 9dpt wysoka beta
19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyzsza beta
23: zula - wizyta przed udanym crio