reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

genna dobrze, że przypomniałaś o programie chociaż przyznam się szczerze że pełna obaw jestem- mam nadzieje że pokaża również parę której się nie udało- aby to ukazało ból i cierpnie z jakim my się ścieramy.. aby to pozwoliłozrozumieć nasyzm bliskim że strata przez nas odczuwana jest jak najprawdziwsza strata dziecka

sham też mam taką nadzieje że pokażą porażkę, bo same wiemy że IVF nie jest taki kolorowy i fajny i udaje się wszystkim :)
i znowu się poryczałam.....ja pikole my kobiety mamy przesrane z tymi hormonami :)

reklama
witajcie dziewczynki!!jak tam dzis samopoczucie??ja juz po wczorajszej punkcji-przeżyłam nawet bardzo sie nie stresowałam jak dobrze pójdzie to jutro transfer:-):-)solostar byłas wczoraj tez w invimedzie moze nawet sie minełyśmy??troche dziwne to z lekami ale ja jak przyjmowałam gonal.to też akurat brakło ale za jakieś pół godz.kurier dowiózł i wszystko było załatwione,pani D.mówiła że jeśli nie chce czekać to wypisze mi recepte i wybiore w aptece. A u jakiego doktora byłaś? a jesteś już zakwalifikowana?moze to przez to ze słyszałam jak w klinice mówili że w tym roku lista juz jest zamknieta no i od stycznia dopiero ruszaja kwalifikacje?pozdrawiam

Magda ja juz sama niewiem co mam myśleć bo przecież ostatnio juz chciał ruszać z in vitro tylko ta torbiel nieszczesna która przeważyła o tym ze juz miejsc pewnie niema a były a teraz z sciemą o braku leków wyskoczył dr.Żórawski bo o nim mówię. Wogule zakręceni tam są wszyscy w punkcie pobrań nikogo niema czekać godzinę trzeba jak juz łaskawie pojawiła się kobita to mówi ze najpierw do recepci oddać ta karteczkę ile się płaci i za co a potem do niej a wrecepci ze najpierw do pieleg.a potem do nich wiec skoczyło się tak ze na wizycie pobral mi jeszcze raz wymazy na bakterie bo ostatnio się leczyłam z jednej, wypisał rec na antykonc. 3 op. I powiedziel ze pokaczyly im się lekarstwa ze mam się zgłosić w styczniu a ze se przez ten czas podlecze endometrioze. Przyjęłam to do wiadomości co miałam zrobić myślałam ze innego wyjścia niema. Magda ja tam byłam o 13 dużo pacjentek miał doktorek o której ty byłaś? A i jeszcze jedno powiedział ze mnie kwalifikoje ale dal mi te papiery podpisane przez nas i przez niego wszystkie do domu wiec nierozumiem.

moondust wydaje mi sie ze po cichutku mozesz sie cieszyc. bo czesc dziewczyn tez mialo na poczatku niskie wartosci a potem im skoczyla beta.
leia to cudownie ze serduszko zobaczylas, mimo zalamki i watpliwosci takie super wiesci,
kwiatuszek a jak u ciebie? moze dzis bedziesz kontynuowala te piekna dobra passe:-)

PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI

15: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
17: Oktavi - scratching
19: Leia - USG
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt wysoka beta
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Leia - cudowna wiadomość :biggrin2: Trzymam kciuki za sobotnie USG.
kwiatuszek - trzymam ogromne kciuki za Twoją conajmniej dwucyfrową betę :tak:

MoonDust - beta pięknie skoczyła. Po cichutku Ci gratuluję :-)

martaczi - dziękuje za porady żywieniowe.

sham - z całego serducha życzę Ci, aby Twój blastuś się zadomowił :tak: Kiedy testujesz??

U mnie słoneczko pięknie świeci, więc przesyłam go Wam trochę, abyście mogły się nim nacieszyć
Zobacz załącznik 588215

Ja czekam na @, ale jakoś się nie spieszy :wściekła/y::angry:

/Lilla nawet nie wiem kiedy testuje, albo sb (19.10)albo wtorek za tydzien !! na razie przerazona leże...
nawet apetyt straciłam z tego wszystkiego :/
a miałam się ciesyzc

reklama
PAŹDZIERNIK:

15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI

15: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
17: Oktavi - scratching
19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt wysoka beta
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

sham - to wstępnie zapisałam Cię do kalendarza na 19.10, jak zmienisz zdanie to zmienię datę. Musisz się uspokoić, odpoczywać (ile się da), a my tu za Ciebie będziemy kciuki trzymały :-)

Do góry