reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

n.v.m o której byłaś w klinice?? ja się tam leczę i byłam wczoraj na tarnsferze. Ja uwielbiam doktora kunickiego ale on nie przeprowadza punkcji ani transferów, uważam ze pani dr bendarowska i dr pałaszewskim są dobrzy. ja trafiłam na początku do dr kunickiego i polubiłam go. Miałam styczność z lekarza powyżej i nie mogę złego słowa powiedzieć. Natomiast dr Kunicki skardl me serce. LEczymy się u dr Kunickiego ( 3 in vitro) 2 lata.

Kwiatuszek kciuki zaciśniete za piękna bete
martaczi jestem na zwolnieniu, do pracy wracam w czwartek- ale jeśli jutro będzie bolał brzuch to wezmę zwolnienie do końca tygodnia. Jeszcze leże w łózku ale zaraz lece po magnez !! wiem że już późno ale spróbuje go łykac. ile razy w ciągu dnia? mogę go łykać??

miałam podany zarodek 5 dniowy- nie był najwyższych lotów ale dajemy szanse i jemu ( - choć przy takim bólu brzucha to trudno mi być pozytywnie nastawioną, crio chyba na sztucznym cyklu, bo mialam podawany estrofem (

Ostatnia edycja:
reklama
martaczi dzis juz czuje sie lepiej ,mam jeszcze skurcze ale nie jest to tak silne jak w 1 dniu
octavi mysle ze kazdy skorzysta z twoich pomyslow dietetycznych, superr i dzieki
n.v.m powodzenia w poczynaniach z nowa klinika, ja tez na twoim miejscu nie wrocila do kliniki po ostatnich ich wyczynach
genna ​kochana a ty dalej czekasz na odpowiedz z MZ? to juz dlugo chyba czekasz? a co do rozmyslania. to tez siedze w domu sama cale dnie i z tego wszystkiego rozne mysli chodza po glowie

Martaczi, tak – w Invikcie Gdańsk

Genna – jeszcze nie zaczęłam stymulacji. Dziś idę na wizytę i dziś mam zacząć. Mam nadzieję, że nie zapeszyłam chwaląc się przedwcześnie. Żeby się na wizycie nie okazało, że mam np. jakąś torbiel albo bardzo złe wyniki… Ale jezeli wszysko będzie ok i zacznę stymulację to będę na bieżąco informować :-)

dziewczęta pomocy, mój organizm wariuje... tak jak wcześniej pisałam nagle po IV zaskoczyliśmy naturalnie, beta badana 4 razy przedstawia się następująco: 40dc - 44, 43 dc - 132, 46 dc - 380, 50 dc - 1800... Pierwsze trzy wyniki wskazywały, że ciąża jest nieprawidłowa, mała wartość, kiepski przyrost, ale ostatni? Czy nadzieja wróciła? Będę miała niebawem wizytę i już nie wiem czego się spodziewać...

Dziewczynky .. bylam z wami jakies dwa tygodnie temu. I sobie odpuscilam bo byla pewna ,ze juz po wszystkim, kiedy zaczelam na maxa krwawic. Krwawilam 2 dni ,potem przestalam. Pojechalam do szpitala ,tam sie okazalo ze pechezyk jest, ale bobo nie widac. ALe bylo dosc wczesnie. Potem wciaz na przemian krwawilam i plamilam. Po 4 dniach ( w sobote)pojechalam na prywatne usg i zobaczylam malenstwo z serduszkiem. I przestalm krwawic i plamic. Juz 3 dni nic sie nie dzieje. Nie wiem co myslec. Boje sie cieszyc ,bo wciaz sie obawiam ,ze w kazdej chwili dostane krwotoku i bedzie koniec. Ale z drugiej strony moje dziecko zylo i mialo sie super w sobote. W ta sobote tez ide na usg. Boze spraw ,zeby bejbi wciaz tam bylo.

Kwiatuszek
-tzymam kciuki.. ALe jesli nie dostalas wciaz @ to chyba sprawa jasna :)

reklama
Leia 3mam kciuki , twoja fasolka widać chce żyć i walczy !!!!!! niespodziewanka superaśna
ojjjjj mam płaczliwe dni :( wasze wiadomości te złe i te dobre doprowadzają mnie do łez :) dzisiaj bardzo kuły mnie jajniki więc chyba coś się zbliża takiego małpowatego :)

Do góry