n.v.m o której byłaś w klinice?? ja się tam leczę i byłam wczoraj na tarnsferze. Ja uwielbiam doktora kunickiego ale on nie przeprowadza punkcji ani transferów, uważam ze pani dr bendarowska i dr pałaszewskim są dobrzy. ja trafiłam na początku do dr kunickiego i polubiłam go. Miałam styczność z lekarza powyżej i nie mogę złego słowa powiedzieć. Natomiast dr Kunicki skardl me serce. LEczymy się u dr Kunickiego ( 3 in vitro) 2 lata.
Kwiatuszek kciuki zaciśniete za piękna bete
martaczi jestem na zwolnieniu, do pracy wracam w czwartek- ale jeśli jutro będzie bolał brzuch to wezmę zwolnienie do końca tygodnia. Jeszcze leże w łózku ale zaraz lece po magnez !! wiem że już późno ale spróbuje go łykac. ile razy w ciągu dnia? mogę go łykać??
miałam podany zarodek 5 dniowy- nie był najwyższych lotów ale dajemy szanse i jemu ( - choć przy takim bólu brzucha to trudno mi być pozytywnie nastawioną, crio chyba na sztucznym cyklu, bo mialam podawany estrofem (
Kwiatuszek kciuki zaciśniete za piękna bete
martaczi jestem na zwolnieniu, do pracy wracam w czwartek- ale jeśli jutro będzie bolał brzuch to wezmę zwolnienie do końca tygodnia. Jeszcze leże w łózku ale zaraz lece po magnez !! wiem że już późno ale spróbuje go łykac. ile razy w ciągu dnia? mogę go łykać??
miałam podany zarodek 5 dniowy- nie był najwyższych lotów ale dajemy szanse i jemu ( - choć przy takim bólu brzucha to trudno mi być pozytywnie nastawioną, crio chyba na sztucznym cyklu, bo mialam podawany estrofem (
Ostatnia edycja: