reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a ja sie lecze u Pani W.w invimedzie,wizyt troche mialam ale teraz jest juz ich coraz wiecej i czesciej bo robia podglad na usg jak pecherzyki rosna i jak dzialaja leki ja w pn.wyhodowałam 8 pecherzykow i mialy ok 15mm takze pytanie do dziewczynek czy to w miare dobra ilosc i wielkosc??

reklama
martaczi pewnie ze mozesz zrobic te badania anty nie przeszkadzaja w niczym :))) jak masz przeciwciala to i tak i tak wyjda a jak nie to nie... tak zaczelam badania i nie poddam sie tak latwo a ten moj lekarz to teraz tylko bedzie mi potrzebny do stymulko i do zatransferowania mi zarodkow ale to ja mu powiem kiedy... bo nawet nie zapytal mi sie kiedy robilam TSH i ze wynik moze byc troche zafalszowany... mnie tylko teraz stresuje to moje ca125 ktore tez powinnam miec czesto badane bo mam pco i czasem tez jakis torbielek sie zrobi a on nic to ja musze o wszystkim pamietac masakra

zula jak sie wykonyje to badanie mrl moj moz tez to musi wykonac ??? i o co chodzi w tym badaniu jak wyjdzie zle???

kiki kochana jestem z toba tule mocno

Ostatnia edycja:
24magda09 dzięki za info u nas było tak pierwsza wizyta miałam wszystkie badania potrzebne do kwalifikacji tylko zrobił mi wymazy i kazał powróżyć kilka badan które są ważne do 3 miesięcy, druga wizyta juz podpisaliśmy papiery ale po badaniu stwierdzi ze jeszcze nie można zaczynać wiec zapisał antyki i teraz jest trzecia wizyta mam nadzieje ze torbieli niema i myślę ze juz zaczniemy w końcu. A powiedz mi jeszcze czy ty musiałaś mieć świeżą cytologię bo mój doktorek coś marudził ze mam z zeszłego roku ale mi niezrobil wiec niewiem. A ja mam do Wrocławia 250 km w jedna stronę ale czego się nierobi żeby mieć aniołka :D

Kiki w żadne słowa nie jestem w stanie ubrać jak bardzo mi przykro
naprawdę Ci kibicowałam :-:)-:)-:)-(
Jesteś bardzo silna i dzielna, wytrzymasz. :-*

Nowe staraczki -Dzień dobry!!!

leia jak się masz???
kwiatuszek dziś już 4dpt :-D nie doszukuj się objawów! robisz jakąś weryfikację? kiedy robisz betę? pewnie dopiero w pon?
staraczka tym sie nie przejmuj chyba każda z zaciążonych miała bóle jak na okres! kiedy robisz betę w pt?
kciuki już mam zaciśnięte weźcie to fatum od nas bo przecież 2013 to rok płodności a już się kończy!!!:-D
Ann ja tam też nie mogę dojść do siebie i chyba nie dojdę ciągle myślę o jednym i tym samym czy jestem w domu czy w pracy po prosty ciągle a to strasznie złe czasmi chciałabym się zresetować!
Jo.M jak się masz? Ty to silna babka jesteś szok 7x :szok: ale 8 będzie udany zobaczysz bo zostały ostatnie i czekała specjalnie na tą odpowiednią chwilę!&&&

ja to bym sobie marzyła w grudniu na święta dostać taki prezent II krechy na teście chyba bym oszalała:rofl2:

solostar ja tez cytologie miałam z listopada i pani gin.nie kazała mi powtarzac teraz troszke narzekam na zastrzyki bo juz panicznie sie ich boje pod koniec co raz bardziej mnie bolą;-(na poczatku jakos sobie radziłam a teraz mam momenty ze boje sie ich wstrzykiwac no i czuje ze jajniki pracuja i cholernie wcinam słodycze nie wiem czy to przez te hormony czy tez sie tak po prostu pocieszam:-)

Magda dasz rade juz jesteś w połowie drogi, rozumiem cię z tymi zastrzykami bo mam cukrzyce i robię sobie je codziennie ale daje rady a te zastrzyki to podskurne czy domięśniowe ? A co z reszta zastrzyku robisz jak ci połowa zostaje? Sorki ze tak wypytuje :p

reklama
Do góry