reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a ja sie lecze u Pani W.w invimedzie,wizyt troche mialam ale teraz jest juz ich coraz wiecej i czesciej bo robia podglad na usg jak pecherzyki rosna i jak dzialaja leki ja w pn.wyhodowałam 8 pecherzykow i mialy ok 15mm takze pytanie do dziewczynek czy to w miare dobra ilosc i wielkosc??

reklama
martaczi pewnie ze mozesz zrobic te badania anty nie przeszkadzaja w niczym :))) jak masz przeciwciala to i tak i tak wyjda a jak nie to nie... tak zaczelam badania i nie poddam sie tak latwo a ten moj lekarz to teraz tylko bedzie mi potrzebny do stymulko i do zatransferowania mi zarodkow ale to ja mu powiem kiedy... bo nawet nie zapytal mi sie kiedy robilam TSH i ze wynik moze byc troche zafalszowany... mnie tylko teraz stresuje to moje ca125 ktore tez powinnam miec czesto badane bo mam pco i czasem tez jakis torbielek sie zrobi a on nic to ja musze o wszystkim pamietac masakra

zula jak sie wykonyje to badanie mrl moj moz tez to musi wykonac ??? i o co chodzi w tym badaniu jak wyjdzie zle???

kiki kochana jestem z toba tule mocno

Ostatnia edycja:
24magda09 dzięki za info u nas było tak pierwsza wizyta miałam wszystkie badania potrzebne do kwalifikacji tylko zrobił mi wymazy i kazał powróżyć kilka badan które są ważne do 3 miesięcy, druga wizyta juz podpisaliśmy papiery ale po badaniu stwierdzi ze jeszcze nie można zaczynać wiec zapisał antyki i teraz jest trzecia wizyta mam nadzieje ze torbieli niema i myślę ze juz zaczniemy w końcu. A powiedz mi jeszcze czy ty musiałaś mieć świeżą cytologię bo mój doktorek coś marudził ze mam z zeszłego roku ale mi niezrobil wiec niewiem. A ja mam do Wrocławia 250 km w jedna stronę ale czego się nierobi żeby mieć aniołka :D

Kiki w żadne słowa nie jestem w stanie ubrać jak bardzo mi przykro
naprawdę Ci kibicowałam :-:)-:)-:)-(
Jesteś bardzo silna i dzielna, wytrzymasz. :-*

Nowe staraczki -Dzień dobry!!!

leia jak się masz???
kwiatuszek dziś już 4dpt :-D nie doszukuj się objawów! robisz jakąś weryfikację? kiedy robisz betę? pewnie dopiero w pon?
staraczka tym sie nie przejmuj chyba każda z zaciążonych miała bóle jak na okres! kiedy robisz betę w pt?
kciuki już mam zaciśnięte weźcie to fatum od nas bo przecież 2013 to rok płodności a już się kończy!!!:-D
Ann ja tam też nie mogę dojść do siebie i chyba nie dojdę ciągle myślę o jednym i tym samym czy jestem w domu czy w pracy po prosty ciągle a to strasznie złe czasmi chciałabym się zresetować!
Jo.M jak się masz? Ty to silna babka jesteś szok 7x :szok: ale 8 będzie udany zobaczysz bo zostały ostatnie i czekała specjalnie na tą odpowiednią chwilę!&&&

ja to bym sobie marzyła w grudniu na święta dostać taki prezent II krechy na teście chyba bym oszalała:rofl2:

solostar ja tez cytologie miałam z listopada i pani gin.nie kazała mi powtarzac teraz troszke narzekam na zastrzyki bo juz panicznie sie ich boje pod koniec co raz bardziej mnie bolą;-(na poczatku jakos sobie radziłam a teraz mam momenty ze boje sie ich wstrzykiwac no i czuje ze jajniki pracuja i cholernie wcinam słodycze nie wiem czy to przez te hormony czy tez sie tak po prostu pocieszam:-)

Magda dasz rade juz jesteś w połowie drogi, rozumiem cię z tymi zastrzykami bo mam cukrzyce i robię sobie je codziennie ale daje rady a te zastrzyki to podskurne czy domięśniowe ? A co z reszta zastrzyku robisz jak ci połowa zostaje? Sorki ze tak wypytuje :p

reklama
Do góry