reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
PAŹDZIERNIK:

9: szyszka87 - transfer jednego zarodka! niech zostanie ze mną 9 miesięcy!!
9: kikifish87 - wizyta kontrolna w celu zobaczenia co z maluszkiem

11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

kiki - &&&&&&&&&&&&&&&&&&

kiki bedzie wszystko dobrze jestem z toba

lawedowy mambardzo wielka prosbe do ciebie napisz mi jakie badania robilas tych mutacji bo napewno kilka ich bylo twoj m tez robil te mutacje??? a kariotyp wyszedl ci dobry??? z gory bardzo dziekuje moze jutro uda mi sie zrobic te badania i napisz mi nazwe tego badania co ci wyszlo zle (ta mutacja TT w homozygocie) chyba nic nie przestawilam bede ci bardzo wdzieczna kochana

ca 125 mam podwyzszone 27,90 (norma do 21) czy moga byc podwyzszone po stymulacji i punkci??? bo sie bardzo martwie
co do tsh to mam ponizej 1 czyli wtedy leki do stymulacji mi ja troche podniosly ft3 2,87 ft4 1,290 to chyba dobrze??? DHEA 185 nie wiem czy nie zanisko w normie jestem krzywa cukrowa super :) na insuline czekam

Ostatnia edycja:
mimi - nad wlewami nie myślę na razie. Co do ca125 to powiedz pierwszy raz robiłaś?

czy któraś z was czego przyczyną może być za niska aktywność NK? za wysoka to wiem ale mnie teraz wyszła 2% przy normie od 5%...:(

piaska - a prof M jakoś inaczej Tobie w takim razie pmaga skoro nie zgodziałaś się na szczepienia czy u Ciebie wszystkie badania są ok?

szyszka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kiki - odezwij się zaraz po wizycie bo normalnie kciuków nie puszczę dopóki nie usłyszę dobrych wieści. Trzymaj się!

zula dawno temu robilam mialam w normie, a dzisiaj takie zaskoczenie tylko we wrzesniu mialam stymulacje i punkcje wczoraj byl 7d cyklu mam nadzieje ze to leki i punkcja boje sie bardzo

zula_5 - jestem pod jego opieką, przebadał nas dokładnie, bo 4 lata temu wyszło, że mąż ma przeciwciała przeciwplemnikowe, ale teraz mu to przeszło, więc szczepienia są niepotrzebne. Na razie leczy eMka, żeby poprawić jakość nasienia, tzn. poprawić im ruch postępowy "a", innych przeszkód u nas nie ma. Więc eMek bierze leki i mamy się starać, a za 3 miesiące zobaczymy, co dalej. W pierwszej ciąży nam pomógł, bo zdiagnozował u nas rzęsistka, czego inni lekarze zupełnie nie badali i również dał leki na poprawę ruchu postępowego.

Hej dziewczyny :) Jestem tutaj nowa i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona :)
Jestem pacjentka kliniki Invimed we Wroclawiu, mialam 3 iui niestety mozna sie domyslic z jakim skutkiem...teraz czas na in vitro...
Jestem w trakcie kompletowania badan a wizyte kontrolna mam na koniec listopada i zaczynamy protokol.... :)

Witajcie dziewczyny!! ja również przyłączam sie do słow NIEPOKORNEJ i mam nadzieje że mnie też przyjmiecie do swojego grona:-)też jestem tu nowa i też leczę się w Invimedzie we Wrocławiu-od sierpnia.Przeszliśmy z mężem wszystkie badania no i teraz ''lecę''na zastrzykach gonapeptyl i fostimon w pt.mam wizytę i kolejny podgląd i jak dobrze wszystko pójdzie w przyszłym tygodniu bede miec juz punkcje i transfer.O dzidziusia walczymy już grubo ponad 5 la, dopiero w tym roku podeszłam do laparoskopii i histeroskopii no i niestety wyszła u mnie obustronna niedrożność jajowodów, nie ma szans na pozbycie się zrostów(strasznie głęboko są) i dlatego podjeliśmy decyzje o in vitro.

ja zrobilam dzis czesc badan, popoludniu odbieram wyniki.

piaska czyli wy macie duze szanse na naturalna ciaze, fajnie. u nas w gre wchodzi tylko imsi.
Niepokorna witaj,

reklama
Do góry