reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona232 po miesiącu łykania l-karnityny, ANDROVITU (wczesniej zle napisalam:p), ćwiczeniach dzień w dzień na orbitreku i nie trzymaniu laptopa na kolanach (lekarz powiedział, że to jest bardzo szkodliwe) wynik polepszył się dwukrotnie. Odstawił papierosy totalnie (nie był nałogowym palaczem, raczej sporadycznie popalał) i nie pił w ogóle alkoholu. Po tym okresie dalej łykał już tylko androvit, ćwiczył, nie palił, na imprezkach zdarzał się alkohol i wyniki tak się poprawiły, że lekarz już całkowicie wykluczył jego "rolę" w naszych problemach w zajściu w ciążę, bo wyniki były bez zarzutów. (chyba po trzech miesiącach od pierwszego kiepskiego wyniku)
Z tego co mi wiadomo, to na męski czynnik nie ma jakiegoś jednego super leku, ale całość tych czynników naprawdę może zdziałać cuda. A ten Androvit sprawdził się doskonale - ten lek nam polecił lekarz.

Ostatnia edycja:
no i mam problem. sama go sobie storzylam. okazalo sie ze skonczyl mi sie lek estrofem.
ja teraz otwieram opakowanie a one jest puste:szok: no i szok a bylam swiecie przekonana ze go mam...

kiki - trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. a estrofem to chyba juz niepotrzebny. w mojej bynajmniej klinice kaza odsatwic po pozytywnej becie a ty juz jestes w bardziej zaawansowanej ciazy wiec sie nie przejmuj

reklama
Do góry