reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona232 po miesiącu łykania l-karnityny, ANDROVITU (wczesniej zle napisalam:p), ćwiczeniach dzień w dzień na orbitreku i nie trzymaniu laptopa na kolanach (lekarz powiedział, że to jest bardzo szkodliwe) wynik polepszył się dwukrotnie. Odstawił papierosy totalnie (nie był nałogowym palaczem, raczej sporadycznie popalał) i nie pił w ogóle alkoholu. Po tym okresie dalej łykał już tylko androvit, ćwiczył, nie palił, na imprezkach zdarzał się alkohol i wyniki tak się poprawiły, że lekarz już całkowicie wykluczył jego "rolę" w naszych problemach w zajściu w ciążę, bo wyniki były bez zarzutów. (chyba po trzech miesiącach od pierwszego kiepskiego wyniku)
Z tego co mi wiadomo, to na męski czynnik nie ma jakiegoś jednego super leku, ale całość tych czynników naprawdę może zdziałać cuda. A ten Androvit sprawdził się doskonale - ten lek nam polecił lekarz.

Ostatnia edycja:
no i mam problem. sama go sobie storzylam. okazalo sie ze skonczyl mi sie lek estrofem.
ja teraz otwieram opakowanie a one jest puste:szok: no i szok a bylam swiecie przekonana ze go mam...

kiki - trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. a estrofem to chyba juz niepotrzebny. w mojej bynajmniej klinice kaza odsatwic po pozytywnej becie a ty juz jestes w bardziej zaawansowanej ciazy wiec sie nie przejmuj

reklama
Do góry