reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
PAŹDZIERNIK:

11: kikifish87 - wizyta kontrolna w celu zobaczenia co z maluszkiem

11: staraczka 27 – wysoka beta!
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

pozwoliłam sobie się dopisać, bo już jutro transfer! o ranysiu ale jestem podekscytowana. mam nadzieję, że moja kruszyna się zaaklimatyzuje w moim brzuchu i zostanie na najbliższe 9miesięcy. Trzymajcie dziewczyny kciuki!!!!

PAŹDZIERNIK:

9: szyszka87 - transfer jednego zarodka! niech zostanie ze mną 9 miesięcy!!
11: kikifish87 - wizyta kontrolna w celu zobaczenia co z maluszkiem

11: staraczka 27 – wysoka beta!
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

olka22 dzięki :-) raz czuje pełen luzik i spokój, a momentami mam napady jakiegoś dziwnego podekscytowania.

a w ogole mi sie wydaje, ze tak jakby mnie dziś pobolewał brzuch jak przed okresem, czy to moze zle zwiastować? albo np czy moge miec za mala dawke luteiny przepisanej? a moze to poddenerwowanie przed jutrem? jak sie w ogole zachowywac przez pierwsze dni?

ona mój M też miał kiepskie wyniki. Łykał androvit, ćwiczył, nie trzymał laptopa na kolanach i po 2 miesiącach wyniki zmieniły się diametralnie i stał się całkowicie i przepięknie płodny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry