reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
PAŹDZIERNIK:

11: kikifish87 - wizyta kontrolna w celu zobaczenia co z maluszkiem

11: staraczka 27 – wysoka beta!
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

pozwoliłam sobie się dopisać, bo już jutro transfer! o ranysiu ale jestem podekscytowana. mam nadzieję, że moja kruszyna się zaaklimatyzuje w moim brzuchu i zostanie na najbliższe 9miesięcy. Trzymajcie dziewczyny kciuki!!!!

PAŹDZIERNIK:

9: szyszka87 - transfer jednego zarodka! niech zostanie ze mną 9 miesięcy!!
11: kikifish87 - wizyta kontrolna w celu zobaczenia co z maluszkiem

11: staraczka 27 – wysoka beta!
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

olka22 dzięki :-) raz czuje pełen luzik i spokój, a momentami mam napady jakiegoś dziwnego podekscytowania.

a w ogole mi sie wydaje, ze tak jakby mnie dziś pobolewał brzuch jak przed okresem, czy to moze zle zwiastować? albo np czy moge miec za mala dawke luteiny przepisanej? a moze to poddenerwowanie przed jutrem? jak sie w ogole zachowywac przez pierwsze dni?

ona mój M też miał kiepskie wyniki. Łykał androvit, ćwiczył, nie trzymał laptopa na kolanach i po 2 miesiącach wyniki zmieniły się diametralnie i stał się całkowicie i przepięknie płodny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry