reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
martaczki a dlaczego ci glupio to pisac.... twoj maz jak to facet ma zupelnie inne podjescie dowielu spraw.... pewnei gdybyscie juz musieli podjac decyzje nie koniecznie bylby na nie...

Martaczi mój M był przeciwko ivf a jak nam 5 IUI nie wyszło nawet się nie zastanawiał. Myślę, że na wszystko trzeba czasu i jak zawodzi wszystko decydujemy się nawet na coś do czego kiedyś nie mieliśmy przekonania.

Ann tulę ...

Witam was dziewczyny 14 paź. mam wizytę kwalifikacyjna do ref.in vitro i się doczekać juz niemoge. Czytam sobie tak te forum o in vitro wasze i forum zakwal.do programu żadowego i tak sobie myślę ze średnio co 4 dziewczynie się udaje ze to niejest taka prosta sprawa i ze niekoniecznie się uda a myślałam ze in vitro daje 45 % szans trochę się tym podlamalam bo na kolejna stymulacje nie będzie mnie stać :[ no ale zobaczymy może się uda :D pozdrawiam.

zula_5 – ja też lecząc się u tego polecanego przeze mnie profesorka, nie chciałam się zgodzić na szczepionki i na invitro. Akurat u nas żadna z tych metod nie wchodzi w grę. No ale znam pary, którym szczepionki jednak pomogły.

martaczi – nie ma co Ci być głupio pisać. Mój eMek jest na przykład przeciwnikiem invitro. Mnie ta metoda bardzo interesuje i chyba bym się jej poddała, a tak to wiem, że jeśli wszystko inne zawiedzie, to ja nie będę mogła z niej skorzystać. Ludzie mają różne poglądy i tyle.

reklama
Do góry