reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
Chyba jakaś imprezka się tu szykuje , Sham Wszystkiego Najlepszego.///// mimi - Zapytaj koniecznie o to nacięcie kto wie może coś pomoże chociaż ja endo zawsze miałam super i bez nacięcia. A jeżeli chodzi o tsh to ja przy pierwszych dwóch podejściach w ogóle tego nie sprawdzałam bo nikt tego nie wymagał i okazało się że mam ok.3 , więc od tamtej pory biore euthyrox i kontroluję tsh chociaż oczywiście bez skutku. //// ona - oczywiście że idź w czwartek na bete co się będziesz przez weekand stresować. Jak fasolka jest to będzie i 1 dzień wcześniej.
nie dziekuje zeby nie zapeszyc ale strasznie sie boje
zle sie czuje glowa mi peka caly jestem strasznie slaba non stop chodze mokra , spocona nos zatkany zatoki chce mi rozwalic a na dodatek brzuch boli jak na @ co robic jak przetrwac do czwartku???
pomocy dziewczyny pomocy
zle sie czuje glowa mi peka caly jestem strasznie slaba non stop chodze mokra , spocona nos zatkany zatoki chce mi rozwalic a na dodatek brzuch boli jak na @ co robic jak przetrwac do czwartku???
pomocy dziewczyny pomocy
jo.m a ja bym sie nie zdziwila jak to moje tsh to w ogole przeoczyli bo donioslam w dzien punkcji i moze nawet tak tylko lekarz popatrzyl tymbardziej mialam punkcje przy innym lekarzu a endo to na ostatnim usg mialam ok10 moze 11 a punkce mialam za trzy dni jak dobrze pamietam niby takie sndo moze byc ale kto wie moze z nacieciem mialabym jakies wieksze szanse... normalnie zdaje mi sie ze my sobie tu na tym forum to lepiej pomagamy niz lekarze nam moga pomoc przeciez oni wszystko powinni mowic a tu trzeba sie o wszystko pytan masakra jakas ((((
Jo.M.
ona - Zrób sobie gorącej herbaty z cytryną , weź jakieś ciasteczko do tego i się nie denerwuj przede wszystkim. Jak masz jakąś inhalację to by Ci na te zatoki pomogło. Ja przed transferem kupiłam sobie kilka gazet i właśnie siedzę pod kocykiem i czytam bo też i w tv gu...o jest. A przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek podany
Jo.M.
mi mi - masz rację , że dużo spraw jak człowiek nie poruszy to oni nic , albo się uda albo nie uda. O TSH też dopiero tutaj się dowiedziałam , także my po tych przejściach chyba mogłybyśmy same do transferów przygotowywać inne dziewczyny.
reklama
ona - normalnie baty Ci się należą. Wiem, że ten czas do bety jest ciężki, ale nie możesz się tak stresować, ponieważ nie pomagasz zadomowić się bąbelkom. Proszę zrobić sobie meliskę, pod kocyk i poczytaj jakąś książkę, albo pooglądaj coś w TV.
Nie nadążam z czytaniem tyle produkujecie tych postów :-)
kiki - jak Twoja beta, czekam z niecierpliwością...
Nie nadążam z czytaniem tyle produkujecie tych postów :-)
kiki - jak Twoja beta, czekam z niecierpliwością...
Podziel się: