reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hejka Wszystkim:-)
Kiki- serdeczne gratulacje! Trzymam kciuki za dobry kolejny przyrost!
Madzalenak- synus przecudny, gratulacje!
Ona- trzymam kciuki zeby malenstwo zostalo z Toba na 9 miesiecy:-)
Sylwia- bardzo dziekuje za odp, mam przepisany fragmin czyli heparynke i encorton.acard tez sobie zapodam. Od kiedy brac te leki? Jak Ty bralas?
Bylam na podgladanku. Lewy jajnik ktory byl operowany w lipcu, ani drgnal czyli zero pecholi, natomiast na prawym jest 10 o wymiarach 18-19 mm. Estradiol prawie 2 tys. W srode o 10.00 punkcja! :-)
Powiedzcie mi moje Drogie czy ktoras z Was mrozila kom jajowe? Jaki jest procent powodzenia zapłodnienia takiej komorki po rozmrozeniu? Moj lekarz nie ma zdania, jest sceptyczny. Zreszta pewnie nie bede miala nadliczbowych kom...

reklama
cześć Dziewczyny.

Nadrabiam, czytam i jestem pod wrażeniem. Gratuluje tym co się udało, ONA, trzymam kciuki, madzialenak, synuś piękny!!
Dziewczyny, Pamiętacie jak pisałam że mam ochotę zmienić lekarza w Gamecie? otóż nie jest to takie proste... zadzwoniłam ostatnio, żeby się zapisać na wizytę, do kogoś innego, noszę się z tym zamiarem od wakacji, no i Pani na recepcji powiedziała mi, że do tegoż Pana, na grudzień, w momencie kiedy zaznaczyłam że to nie moja 1 wizyta w tejże Klinice. Normalnie wściec się można!!?? i pytania ''a dlaczego Pani nie chce do profesora''? bo kuzwa nie chce!!

Nie wiem co mam robić, czas leci, 1 maleństwo czeka... Dziewczyny, chyba musze z podkulonym ogonem wrócić do swojego bezskutecznego profesorka :no: a mam na niego alergie...

Widze że jest sporo nowych dziewczyn, czy któraś podchodziła w łódzkiej gamecie do ivf?

tak najpierw prowadzil mnie M.R czyli synus lecz sie nie udalo wiec zalapalam sie na rzadowke tez chcialam zeby mnie M.R prowadzil tylko ze on z dofinansowaniem nie prowadzi pacjentek wiec jestem u polacia hmmm doktor jak doktor bardziej jakos wytlumaczyl wszystko radwan wiec zbytnio nie jestem z niego zadowolona ale to nie o to chodzi zebym byla zadowolona z lekarza tylko jakis konkretnych wynikow>>>>>>>...CIĄŻY>>>>>DZIECKA:)

to mowisz ze do michala jest taka dluga kolejka?

hehe

ona, mam koleżankę, która u Połacia zaszła za II razem, zaczynając wszystko od początku.
teraz w sierpniu urodziła Adę :) śliczną córcie :) więc bądź dobrej myśli, ja też zapiszę się do Połacia, właśnie rozmawiam z Ann84, ona też jest u niego i chwali sobie, ma zupełnie inne podejście podobno.
Wiesz z prof. bardzo trudno się dogadać, ja wszystkiego muszę się domyślać, zbywa mnie za każdym razem, wyśmiewa wszystkie ''pomoce'' które mogłyby skutkować udanym kroi, gmera coś pod nosem, sam do siebie, masakra ogólnie :/

dagnes78
hmm to moze jest nadzieja heh a powiedz mi kiedy ty zaczynasz teraz ???
a sluchaj a powiedz mi czy ona czasem nie dala mu zdjecia coreczki bo u niego na biurku jest zdjecie malej dziewczynki z sierpnia i napisane jest adrianna ale nazwiska nie pamietam hehe ale sliczna jest
wiesz doktor jest mily ale tez wiecej mi radwan tlumaczyl a ten troche mniej ale tak to bardzo mily no i plus taki ze w kolejce sie nie czeka iles tam tylko idzie z marszu bo u radwana to kiedys nawet 5 godzin czekalam taki mial poslizg bo w miedzy czasie mial duzo pacjentek po punkci i do transferu ........
a powiedz mi ty idziesz po sniezynke nie zaczynasz stymulacji od nowa?

reklama
Do góry