reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy serdeczne gratulację, mam nadzieję że betka pięknie wzrośnie.
Gizas , współczuję oby następnym razem się udało.

A ja na razie odpoczywam na zwolnieniu poszpitalnym i zbieram siły do następnego transferu. Oczywiście muszę jeszcze uzbierać kaskę a z tym gorzej. Pozdrawiam was wszystkie i przesyłam pozytywną energię.;-)

Dziewczyny mam pytanie, przez 7 dni muszę kłuć się gonapeptylem daily, mój lekarz zalecił mi wykonywanie zastrzyku pomiędzy godziną 18-21. Ja pracuję na zmiany i jutro oraz pojutrze mam drugie zmiany, nie mam możliwości podania sobie zastrzyku w pracy (tzn lek musi stać w lodówce, mam lodówkę ale ogólnodostępną, nie chcę żeby ktoś widział mój zastrzyk), jak myślicie jak podam go po godzinie 22 to może coś zaburzyć? Nie chcę z każdą pierdołą dzwonić do lekarza i pytam Was, bo może ktoś miał taką sytuację?
Pozdrawiam

darka85
wiesz co tendencja jest do 2 godzin moj lekarz tak mi mowil:) ja zawsze robi sobie o 20 (a ostatnio bardzo zle przeszlam dwa zastrzyki ) i kazal mi zrobic o 18 i mowil wlasnie o tej tendencji wiec spokojnie mozesz:) po 22

darka85
a jesli chodzi o prace to ja tez tak mialam trzymalam zastrzyk w kosmetyczce z kanapka i w lodowce dostepnej dla wszystkich pozniej poszlam do toalety i zrobilam zastrzyk! nikt nic nie wiedzial!
wiec dla chcacego nic trudnego:)

Cześć! mam do Was jeszcze jedno pytanie: czy któraś z Was może miała robione IVF na Starynkiewicza? Pytam, bo na ich stronie internetowej jest cennik, i ivf jest tam dużo tańsze od innych klinik.

Wiitajcie,
Mazenka a nie mówiłam, ze trzeba czasu by dziecie pojawiło się na usg:-)
Lawendowy gratulacje!!! tańce odtańczone:-) oby betka dalej rosła
Gizas trzym się mocno i nie poddawaj się bo jak powiadają ze nadzieja matką glupich ale kocha swoje dzieci więc jeśli nadzieja ma dzieci to czemu my nie mamy mieć!
Dziewczyny zaciążone : zanim dowiedziałyście się że jeteście w ciaży to miałyscie przeczucia, sny. Pytam, bo im bliżej bety to zaczynam mieć schiza;-)
Pora leku nie ma znaczenia,aby podawac mnie więcej o tej samej porze

reklama
darka - dziewczyny mają rację , nie stresuj się po prostu przestaw sobie o godz. podawanie :-)

carolcia73 - ja jestem po 6 transferze i różnie bywało u mnie z przeczuciami. Raz euforia ,że się uda a za chwilę na odwrót , także różnie to bywa. Dziś mam 4dpt i obudziłam się z przekonaniem że się nie uda i tym razem. Także zobaczymy.
A kiedy idziesz na bete i w którym dniu po transferze?

Do góry