reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy serdeczne gratulację, mam nadzieję że betka pięknie wzrośnie.
Gizas , współczuję oby następnym razem się udało.

A ja na razie odpoczywam na zwolnieniu poszpitalnym i zbieram siły do następnego transferu. Oczywiście muszę jeszcze uzbierać kaskę a z tym gorzej. Pozdrawiam was wszystkie i przesyłam pozytywną energię.;-)

Dziewczyny mam pytanie, przez 7 dni muszę kłuć się gonapeptylem daily, mój lekarz zalecił mi wykonywanie zastrzyku pomiędzy godziną 18-21. Ja pracuję na zmiany i jutro oraz pojutrze mam drugie zmiany, nie mam możliwości podania sobie zastrzyku w pracy (tzn lek musi stać w lodówce, mam lodówkę ale ogólnodostępną, nie chcę żeby ktoś widział mój zastrzyk), jak myślicie jak podam go po godzinie 22 to może coś zaburzyć? Nie chcę z każdą pierdołą dzwonić do lekarza i pytam Was, bo może ktoś miał taką sytuację?
Pozdrawiam

darka85
wiesz co tendencja jest do 2 godzin moj lekarz tak mi mowil:) ja zawsze robi sobie o 20 (a ostatnio bardzo zle przeszlam dwa zastrzyki ) i kazal mi zrobic o 18 i mowil wlasnie o tej tendencji wiec spokojnie mozesz:) po 22

darka85
a jesli chodzi o prace to ja tez tak mialam trzymalam zastrzyk w kosmetyczce z kanapka i w lodowce dostepnej dla wszystkich pozniej poszlam do toalety i zrobilam zastrzyk! nikt nic nie wiedzial!
wiec dla chcacego nic trudnego:)

Cześć! mam do Was jeszcze jedno pytanie: czy któraś z Was może miała robione IVF na Starynkiewicza? Pytam, bo na ich stronie internetowej jest cennik, i ivf jest tam dużo tańsze od innych klinik.

Wiitajcie,
Mazenka a nie mówiłam, ze trzeba czasu by dziecie pojawiło się na usg:-)
Lawendowy gratulacje!!! tańce odtańczone:-) oby betka dalej rosła
Gizas trzym się mocno i nie poddawaj się bo jak powiadają ze nadzieja matką glupich ale kocha swoje dzieci więc jeśli nadzieja ma dzieci to czemu my nie mamy mieć!
Dziewczyny zaciążone : zanim dowiedziałyście się że jeteście w ciaży to miałyscie przeczucia, sny. Pytam, bo im bliżej bety to zaczynam mieć schiza;-)
Pora leku nie ma znaczenia,aby podawac mnie więcej o tej samej porze

reklama
darka - dziewczyny mają rację , nie stresuj się po prostu przestaw sobie o godz. podawanie :-)

carolcia73 - ja jestem po 6 transferze i różnie bywało u mnie z przeczuciami. Raz euforia ,że się uda a za chwilę na odwrót , także różnie to bywa. Dziś mam 4dpt i obudziłam się z przekonaniem że się nie uda i tym razem. Także zobaczymy.
A kiedy idziesz na bete i w którym dniu po transferze?

Do góry