reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczęta, mam takie małe pytanie. Na pierwszą wizyte do lekarza w sprawie in vitro muszę mięc AMH??? Czy mogę zrobić poźniej, po wizycie i po tym co mi powie. Badanie nasienia M mamy i moje hormony z kwietnia. Czy to wystarczy??? Pomóżcie...jak to było z Wami.

Jeśli chcesz skorzystać z rządówki to na pewno tak, razem z FSH, ale jeśli idziesz prywatnie to różnie jest, niektórzy mogą chcieć inni nie, ja bym zrobiła, bo po co czekać i płacić za kolejną wizytę

reklama
nati - najlepiej już mieć to badanie , bo i tak każą zrobić a lepiej czasu nie marnować . Ale jak już nie masz na to czasu to bez paniki po prostu zrobisz później.Pozdrawiam

LAWENDOWY - słonce, rany jak się cieszę, Kochana w ciąży jesteś i jest to potwierdzone. Tańce pomogły, ale jestem szczęśliwa i gratuluje Tobie i tatusiowi. Spokojnych 9 m-cy. Skacze z radości :tak:
075.jpg

P.S. To teraz liczę na stały dopływ fluidków ciążowych ;-):-D

Załączniki

• 075.jpg
    075.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja beta 11 dpt dwóch 3-dniowych zarodków poniżej 1:zawstydzona/y:muszę powtórzyć betę w środę i dopiero odstawić leki ale nie łudze się że beta skoczy:zawstydzona/y:nie mam mrozaczków, muszę od nowa zaczynać. Powiedzcie mi proszę kiedy mogę przystąpić do kolejnej stymulacji? Najchętniej to bym tylko ten cykl odpoczeła i od kolejengo znowu stymulacja. Jestem w rządówce ale tym razem zrobię scratching, imsi i embryogel

Zbadałam też dzis progesteron i mam 24. Ale to i tak nic nie świadczy a zbadałam tak proforma razem z betą. Pewnie @ szybko nie przylezie. Jeszcze dziś i jutro luteina 12 tabletek dziennie to @ może w przyszłym tyg:baffled:

Giza - cześć , bardzo mi przykro ale niestety nie udało się , masz rację nie ma się czym łudzić.Nie jestem na bieżąco ale jeżeli miałaś teraz stymulację to lepiej odczekać 2-3 cykle , tak naprawdę jak dostaniesz @ to umów się na wizytę i lekarz Ci powie co i jak.
PS ja też jestem w Gyn
Dziś jestem w 2 dpt mrozaczków , miałam i scratching , i embrioglue i AH a czy przyniesie to jakiś efekt to się okaże (to mój 6 transfer) ale 1 z tymi wszystkimi dodatkami.
Jeżeli będziesz chciała scratching to na pewno masz 1 cykl więcej do odczekania

Dziewczynki, przepraszam za nieobecność ale w środę jadę na urlop i nie potrafię się ogarnąć.

Giza - tak bardzo mi przykro. Normalnie, że wszystkim nie może się udać:(

Lawendowy - Tobie gratuluję za to z całego serducha.

Ja byłam w piątek Jerzak. Kazała mi badania porobić i nie wiem czy zrobię bo jestem ze śląska a mam zrobić je w Warszawie i to na czczo więc nie wiem czy będzie mi się chciało jeszcze z hotelem bawić... A Pani doktor powiedziała, że ona wie co mi jest tylko badaniami to musi potwierdzić. Aż mi się śmiać zachciało:) i 300zł nie moje:)

reklama
Do góry