reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oktavi - cieszę się, że wszystko w porządku :tak: i że już zaczynasz swoją drogę po maleństwo :-)

Madzia-80 - przed Tobą crio, więc nie powinnaś się zamartwiać co będzie jak się nie uda. Ale z drugiej strony wydaje mi się, że to oboje powinniście podjąć co będzie dalej jak się nie uda. Tak mi się wydaje, że to zdanie tylko i wyłącznie Twojego męża, a w związku powinno się podejmować decyzje z obu stron...

reklama
Jutro dla mnie wielki dzień , pierwszy z wielu w ciągu tych najbliższych kilku dni, godz 10 punkcja. Powoli zaczęłam się denerwować, ciekawe czy w ogóle zasnę dziś.
Dziękuję Wam za pamięć, ale za te wszystkie kciuki jeszcze teraz nie będę dziękować aby nie zapeszać;-)

Maya25 - tak wracając jeszcze do jajeczek, mnie pobrali 6, z czego 5 nadawało się do zapłodnienia i 4 się zapłodniły :-) Więc tak nie martw się ilością, jakość też jest ważna. Powodzenia i trzymam kciuki :tak:

Mayatrzymam &&&&&&&&&&.

Dzisiaj 3 dpt, dopiero. Ten czas tak wolno płynie, a chciałabym już wiedzieć czy się udało. Nie wiem jak ja wytrzymam ten czas do testu, nawet podczas snu nie mam odpoczynku, bo mi się śni, że myślę o tym. Dzisiaj się obudzilam o trzeciej w nocy i nie moglam zasnąć do piątej, to pewnie przez moje podsypianie w dzień;-).

Ostatnia edycja:
Mazenka, z czasem to jest tak, że jak chcesz żeby zasuwał jak szalony, to on płata figle i stoi w miejscu.
Ale doczekasz się Kochana testowania. Zobaczysz :-D

Wczoraj pocieszyłam się, że nic mnie nie boli. Że nie odczuwam jajników. No i właśnie. Pocieszyłam się.
Dzisiaj bolą. Dają się we znaki. Matko, jak ja się boje hiperki. Oby jej nie było!!!

Życzę Wam miłej niedzieli

[Blawendowy sen[/B] ale biedna jesteś, taki ból to nic fajnego:wściekła/y:. Mnie też bardzo bolały, ale całe szczęście na razie nie mam nigdzie płynu, tylko wielkie jajniki. Pij bardzo dużo, aż Ci uszami będzie wypływało :-D i jedz białko, a będzie dobrze.

Mazenka, tak właśnie robię. Ale, nauczona doświadczeniem, wiem, że to nie ma reguły.
za pierwszym razem dużo piłam, jadłam białko i się hiperka przypałętała. Miałam nawet skierowanie do szpitala, bo pojawiła się wysoka leukocytoza i woda się do płuc dostawała.

reklama
Witajcie, jestem już po punkcji, niestety z komplikacjami. W trakcie punkcji doznałam krwawienia i to z dwóch miejsc. Ciekło ze mnie ciurkiem, dlatego tyle czasu byliśmy w klinice, ale jest już troszkę lepiej. Troszkę się denerwuję bo nadal leci sporo tej krwi , tak co parę chwil czuję jak tam chlusta i oczywiście wtedy podpaska do wymiany. Lekarz powiedział że jak nie przestanę krwawić do wieczora to będą mi musieli zamykać jakoś te naczynia. Ponoć zdarza się to bardzo rzadko (jeden przypadek na ileś tam), jestem takim pierwszym przypadkiem mojego lekarza, ale nawet już mnie to nie dziwi, jak zwykle pod górkę.:-(
Aha pobrali mi 6 komórek, ale z tego 3 są pod znakiem zapytania, mogą być niedojrzałe, wszystkie informację będę mieć dopiero jutro. Przepraszam nie mam siły pisać teraz więcej, odezwę się później.

Ostatnia edycja:
Do góry