reklama
Jogo - dziękuję, oby Twoje słowa były prorocze, bliźniaki przyjmę bardzo chętnie
Mazenka - ojej, to miałaś nockę z przebojami, wymęczyłaś się biedulka, leż teraz, odpoczywaj i nabieraj sił
Oktavi a ty dzisiaj masz histero? trzymam kciuki by zabieg był szybki i bezbolesny i by nic tam brzydkiego nie wykazał
Mazenka - ojej, to miałaś nockę z przebojami, wymęczyłaś się biedulka, leż teraz, odpoczywaj i nabieraj sił
Oktavi a ty dzisiaj masz histero? trzymam kciuki by zabieg był szybki i bezbolesny i by nic tam brzydkiego nie wykazał
Madzia-80
Zaciekawiona BB
hej Kobietki-pisałam tu u Was w kwietniu...W Lipcu po raz drugi podeszłam do IVF ale niestety bez skutku ...we wrzeniu mam crio ostatniego zarodka moj maż stwierdził, że więcej nie będziemy "ładować" w to pieniędzy i ze widocznie mielismy miec tylko naszego synka...Jestem załamana i już sama nie wiem co mam robic...
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
milego weekendu laski
Maya, Marzenka dzięki. Na histero okazało się, że to nie polip, tylko pomarszczone w jednym miejscu endo, więc dr. tylko podrapał to miejsce. Od czwartku zaczynam krótki z Pergoveris- któraś go brała?
Dziewczyny jakich płynów do prania bezzapachowych i kosmetyków używałyście przed punkcją?
Dziewczyny jakich płynów do prania bezzapachowych i kosmetyków używałyście przed punkcją?
lawendowy_sen
Oktavi, to trzymam kciuki :-)
Przy poprzednim podejściu świrowałam i używałam bezzapachowych kosmetyków. Jadłam orzechy brazylijskie, morele suszone, żurawinkę piłam i co?! I nic!!!! Teraz stwierdziłam, że nie zmieniam nic. Jak ma się udać, to czy ja będę się myła bezzapachowym żelem, czy nie będę, to i tak się uda.
Mzenka, jak się czujesz? Już lepiej?
Przy poprzednim podejściu świrowałam i używałam bezzapachowych kosmetyków. Jadłam orzechy brazylijskie, morele suszone, żurawinkę piłam i co?! I nic!!!! Teraz stwierdziłam, że nie zmieniam nic. Jak ma się udać, to czy ja będę się myła bezzapachowym żelem, czy nie będę, to i tak się uda.
Mzenka, jak się czujesz? Już lepiej?
Madzi - 80 - ech Ci faceci, skąd ja znam takie teksty...?:-(czasami mam wrażenie, żę mój M też tego tak nie przeżywa jak,ja że tego nie rozumie i wtedy naprawdę jest mi przykro, zwłaszcza po tego typu tekstach...:-(
Ale na razie nie myśl o tym , we wrześniu jeszcze przecież masz szansę, czasami takie ostatnie okazują się tymi właściwymi. Już teraz trzymam za Ciebie mocno kciuki
Oktavi super że badanie wyszło w porządku i że stymulacja zbliża się wielkimi krokami ja też stwierdziłam że nie będę świrować z kosmetykami, zrezygnuję chyba tylko z perfumów, a tak pozatym resztę chyba zostawię bez zmian
Ale na razie nie myśl o tym , we wrześniu jeszcze przecież masz szansę, czasami takie ostatnie okazują się tymi właściwymi. Już teraz trzymam za Ciebie mocno kciuki
Oktavi super że badanie wyszło w porządku i że stymulacja zbliża się wielkimi krokami ja też stwierdziłam że nie będę świrować z kosmetykami, zrezygnuję chyba tylko z perfumów, a tak pozatym resztę chyba zostawię bez zmian
lawendowy_sen
Oktavi, używałam ten żel pod prysznic.
AA Ciało wrażliwe Dotyk Delikatności bezzapachowy żel do
Pamiętaj, że w dniu punkcji nie używa się perfum.
AA Ciało wrażliwe Dotyk Delikatności bezzapachowy żel do
Pamiętaj, że w dniu punkcji nie używa się perfum.
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
W dniu punkcji a jeszcze bardziej w dniu transferu: bez perfum
Podziel się: