reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jogo - dziękuję, oby Twoje słowa były prorocze, bliźniaki przyjmę bardzo chętnie:-D

Mazenka - ojej, to miałaś nockę z przebojami, wymęczyłaś się biedulka, leż teraz, odpoczywaj i nabieraj sił

Oktavi a ty dzisiaj masz histero? trzymam kciuki by zabieg był szybki i bezbolesny i by nic tam brzydkiego nie wykazał:tak:

hej Kobietki-pisałam tu u Was w kwietniu...W Lipcu po raz drugi podeszłam do IVF ale niestety bez skutku ...we wrzeniu mam crio ostatniego zarodka :( moj maż stwierdził, że więcej nie będziemy "ładować" w to pieniędzy i ze widocznie mielismy miec tylko naszego synka...Jestem załamana i już sama nie wiem co mam robic...

Maya, Marzenka dzięki. Na histero okazało się, że to nie polip, tylko pomarszczone w jednym miejscu endo, więc dr. tylko podrapał to miejsce. Od czwartku zaczynam krótki z Pergoveris- któraś go brała?
Dziewczyny jakich płynów do prania bezzapachowych i kosmetyków używałyście przed punkcją?

Oktavi, to trzymam kciuki :-)
Przy poprzednim podejściu świrowałam i używałam bezzapachowych kosmetyków. Jadłam orzechy brazylijskie, morele suszone, żurawinkę piłam i co?! I nic!!!! Teraz stwierdziłam, że nie zmieniam nic. Jak ma się udać, to czy ja będę się myła bezzapachowym żelem, czy nie będę, to i tak się uda.

Mzenka, jak się czujesz? Już lepiej?

Madzi - 80 - ech Ci faceci, skąd ja znam takie teksty...?:-(czasami mam wrażenie, żę mój M też tego tak nie przeżywa jak,ja że tego nie rozumie i wtedy naprawdę jest mi przykro, zwłaszcza po tego typu tekstach...:-(
Ale na razie nie myśl o tym , we wrześniu jeszcze przecież masz szansę, czasami takie ostatnie okazują się tymi właściwymi. Już teraz trzymam za Ciebie mocno kciuki

Oktavi super że badanie wyszło w porządku i że stymulacja zbliża się wielkimi krokami:tak: ja też stwierdziłam że nie będę świrować z kosmetykami, zrezygnuję chyba tylko z perfumów, a tak pozatym resztę chyba zostawię bez zmian

reklama
Do góry