reklama
aniołkowa mama Tobie gratuluję z całego serca.
Dziewczyny dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Nie rozumiem tego, czasami zadaję sobie pytanie czy naprawdę Bóg uważa, że byłabym aż tak złą matką, że nie da mi dziecka, a alkoholiczka, która rzuca dzieckiem o ścianę, na nie zasługuje?????
Dziewczyny dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Nie rozumiem tego, czasami zadaję sobie pytanie czy naprawdę Bóg uważa, że byłabym aż tak złą matką, że nie da mi dziecka, a alkoholiczka, która rzuca dzieckiem o ścianę, na nie zasługuje?????
Dokładnie też ciągle zadaję sobie to pytanie i niestety nie znam odpowiedzianiołkowa mama Tobie gratuluję z całego serca.
Yplocka1 Boże jakie to straszne tak mi przykro kochana wszystko jest do doooopy....
Jak masz jeszcze siły to napisz co dalej? Masz jakieś plany? Czy chcesz chwilkę odpocząć od tego wszystkiego?łączę się z Tobą w bólu
Silvia84, nie mam czasu na odpoczynek. Jestem już wiekowa i to raczej mój ostatni dzwonek. Pytanie tylko czy to ma sens...I jeszcze ta kasa. Ja za wszystko płacę sama. Ale dam radę.....
I bardzo dobrze kochana idź do przodu nie rób przerwy ja zrobię wszystko żeby jak najprędzej podejść. I główka do góry zawsze jest sens musisz walczyćSilvia84, nie mam czasu na odpoczynek. Jestem już wiekowa i to raczej mój ostatni dzwonek. Pytanie tylko czy to ma sens...I jeszcze ta kasa. Ja za wszystko płacę sama. Ale dam radę.....
24magda09
Fanka BB :)
kochane ten pn.to na prawdę jest do d...py,ryczec mi się ciągle chce,jeszcze jak czytam kochane wasze posty ile wy już przeszłyscie to łza kręci mi się w oku. To jet mój 7dpt ale 5 dniowego zarodka, najgorsze jest to że w dzień transferu moja gin.ciągle mi powtarzała że mamy prześlicznego zarodka że na pewno nam się uda, jest po prostu śliczny ; (
reklama
24magda09 - nie załamuj się, masz jeszcze 2 zarodki, masz dziecko, więc wiesz, że możesz być w ciąży. Może to nie był TEN kropeczek. Na pewno Ci się uda, tylko musisz chwilkę dłużej poczekać
Ja mimo wszystko jestem dobrej myśli 

Podziel się: