reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Yplocka1 Boże jakie to straszne tak mi przykro kochana wszystko jest do doooopy....
Jak masz jeszcze siły to napisz co dalej? Masz jakieś plany? Czy chcesz chwilkę odpocząć od tego wszystkiego? :( łączę się z Tobą w bólu

aniołkowa mama Tobie gratuluję z całego serca.
Dziewczyny dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Nie rozumiem tego, czasami zadaję sobie pytanie czy naprawdę Bóg uważa, że byłabym aż tak złą matką, że nie da mi dziecka, a alkoholiczka, która rzuca dzieckiem o ścianę, na nie zasługuje?????

aniołkowa mama Tobie gratuluję z całego serca.
Dziewczyny dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Nie rozumiem tego, czasami zadaję sobie pytanie czy naprawdę Bóg uważa, że byłabym aż tak złą matką, że nie da mi dziecka, a alkoholiczka, która rzuca dzieckiem o ścianę, na nie zasługuje?????
Dokładnie też ciągle zadaję sobie to pytanie i niestety nie znam odpowiedzi :(

Yplocka1 Boże jakie to straszne tak mi przykro kochana wszystko jest do doooopy....
Jak masz jeszcze siły to napisz co dalej? Masz jakieś plany? Czy chcesz chwilkę odpocząć od tego wszystkiego? :( łączę się z Tobą w bólu

Silvia84, nie mam czasu na odpoczynek. Jestem już wiekowa i to raczej mój ostatni dzwonek. Pytanie tylko czy to ma sens...I jeszcze ta kasa. Ja za wszystko płacę sama. Ale dam radę.....

Silvia84, nie mam czasu na odpoczynek. Jestem już wiekowa i to raczej mój ostatni dzwonek. Pytanie tylko czy to ma sens...I jeszcze ta kasa. Ja za wszystko płacę sama. Ale dam radę.....
I bardzo dobrze kochana idź do przodu nie rób przerwy ja zrobię wszystko żeby jak najprędzej podejść. I główka do góry zawsze jest sens musisz walczyć ;) a mogę wiedzieć dlaczego za wszystko musisz płacić?

Yplocka - kurcze, przykro mi bardzo :(. Bardzo wierzyłam w Twoje zarodeczki. No widzisz, to tak jak u mnie zazwyczaj bywa, że nie ma tych zarodków. Ale jak masz siłę i możliwości to walcz. A nie myśleliście o KD?

kochane ten pn.to na prawdę jest do d...py,ryczec mi się ciągle chce,jeszcze jak czytam kochane wasze posty ile wy już przeszłyscie to łza kręci mi się w oku. To jet mój 7dpt ale 5 dniowego zarodka, najgorsze jest to że w dzień transferu moja gin.ciągle mi powtarzała że mamy prześlicznego zarodka że na pewno nam się uda, jest po prostu śliczny ; (

reklama
24magda09 - nie załamuj się, masz jeszcze 2 zarodki, masz dziecko, więc wiesz, że możesz być w ciąży. Może to nie był TEN kropeczek. Na pewno Ci się uda, tylko musisz chwilkę dłużej poczekać :) Ja mimo wszystko jestem dobrej myśli :-D

Do góry