reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
24magda09, onadlaniego - bardzo mi przykro :(. Ale nie poddawajcie się, czasem trzeba zawalczyć o swoje szczęście dłużej...

aniolkowa.mama - Tobie gratuluję po cichu, w środę zrób betę i życzę Ci wielkiej i ładnych przyrostow.

Yplocka - a jak Twoje zarodeczki?

Kurcze tak strasznie byłam nastawiona pozytywnie, poszła bym najchętniej ryczec ale w domu goście. Wiecie kochane mogłam poczekać do środy to chociaż raz przeżyła bym ta porażkę,gin.i tak kazala mi powtórzyć w śr.albo w czw.betę :( aniołkowamama ciesz się kochana bo ty też o to szczęście walczylas i masz prawo być dziś NAJSZCZESLIWSZA osoba na tej planecie☺☺☺ja mam już jednego szkrabika i to mnie w tej chwili podtrzymuje.

straszne uczucie :(((
Boże Madziu przykro mi bardzo :( wiem doskonale co czujesz ja byłam pewna że Ci się uda. A teraz jakie masz plany? masz mrozaki jakieś?

Onadlaniego30 Boże brak mi słow wszystko jest takie niesprawiedliwe :(

Aniołkowa gratuluję beta to tylko formalność :)

Annemarie super produkcja na pewno się uda tym razem :)

A u mnie krwawienie się rozkręciło więc koniec ale na becie byłam bo musiałam zaraz dzwonię do lekarki ciekawe co powie.

reklama
Do góry