reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny:)

Czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta?
Powoli wracam do "gry". Tzn. na dniach muszę porobić wszytskie badania, bo ok. wrezśnia-października chcielibyśmy odebrać nasze dwa ostatnie eskimoski. A jak u Was, wybaczcie ale nie będę czytała zaległych postów, by mi chyba z miesiąc zeszło. Acha, jak się nie uda to od początku wszytsko i dalej walczę? Zastanawiam się tylko gdzie?

reklama
Ewelina125, damayanti - powodzenia dziewczyny! My z moim kochaniem tez dopiero zaczynamy ivf i tez cala jestem w pytajnikach: co, jak, itp. Ale wierze, sie sie uda:)

pozdrawiam!

Powoli wracam do "gry". Tzn. na dniach muszę porobić wszytskie badania, bo ok. wrezśnia-października chcielibyśmy odebrać nasze dwa ostatnie eskimoski. A jak u Was, wybaczcie ale nie będę czytała zaległych postów, by mi chyba z miesiąc zeszło. Acha, jak się nie uda to od początku wszytsko i dalej walczę? Zastanawiam się tylko gdzie?

Witaj kochana!!! Ja cię doskonale pamiętam i cieszę się że wróciłaś. Teraz tylko życzę wytrwałości w nowej walce!!!!
Trzymam mocno żeby się wszystko udało!!!!

ejjj jak to zawsze pod górę!
Otrzymałam tel z kliniki ....i powiedzieli że teraz to powinnam genetykę zrobić czyli kariotyp ( oboje ) wiedziałam, że coś dorzucą. Już się zdążyłam przyzwyczaić że nie ma tanich badań.........
Ktoś miał takie badanie...ktoś coś wie??????

oczywiscie, ze pamietamy i ciesze sie, ze wracasz do walki:-)

bzzz-> odezwij sie koniecznie!

bardzo was przepraszam babeczki ze tak późno się melduje ale musiałam ochłonąć.... niestety beta 0,1 czyli klapa na całej linii

bardzo wam dziękuje za wsparcie i kciukaski

ja na razie muszę poskładać moje rozsypane życie .... a potem -zobaczymy

powodzenia staraczki!!!!

będę zaglądała

PS. czy ktoś wie co u vane? dawno się nie odzywała ???

reklama
Dzisiaj rano zadzwonili do mnie z kliniki wyniki mam duzo lepsze wiec wracam do gry. Teraz mam cierpliwie czekac na list od nich z instrukcjami co dalej. No właśnie co dalej?? Co wiem tyle o ile. Moje mrozoneczki czekaja. Tylko kiedy???

lulin - -to ze sie możesz wyprostować to już polowa sukcesu:) Jeszcze kilka dni i po bólu. Powodzenia!

Do góry