reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no kochane to w pn będą emocje ☺☺☺☺ mam nadzieję że wszystkie będziemy płakać z radości i wierzę w to mocno. Silvia dziś twój 9dpt ja 2 lata temu o tej porze właśnie ryczałam jak bóbr z radości bo zobaczylam 2 kreseczki...wy kochane przeszłyscie o wiele więcej niż ja ale pamiętajcie że zawsze was mocno wspieram i kibicuje wam z całych sił bo teraz już wiem co to macierzyństwo i życzę każdej z osobna abyście mogły to przeżyć. I wierzę w to że każda z was będzie tulic i całować swoje maleństwa. Zobaczycie kobitki.

No w poniedz beda emocje... dobrze ze wolne mam :)
Ja chyba przejde sie do apteki po buscopan bo tak jak w zeszlym cyklu tak i teraz mam juz skurcze na @ a to dopiero 15 dc :( magnez tez biore ale moze za malo?

U mnie też nie wiem jak jest w labo.bo na ich stronie znalazłam że beta hcg wyniki w czwartki to jest dopiero du...a ale stanę na głowie i pojade poszukać w innych ośrodkach. Wiecie co kobitki pisałyscie o jedzeniu,ja niby czuje się bardzo dobrze ale z tego stresu ciągle chodzę i jem,a do szczupłych osób to ja nie należ Obiecałam sobie że przed transferem zrzuce kilka kg.no ale cóż na obietnicach tylko się skończyło niedawno usłyszałam taka opinie że my z M to i tak teraz jesteśmy "na gorce" bo nawet jak się nie uda nam teraz to i tak mamy już 1 dziecko. Ja niestety tak nie mysle pewnie jestem przeszczęśliwa że mam już 1 bobaska ale jak się nie uda to liczę się z tym że też nie doczekam się naturalnego cudu.Marzec o 2 dzieci. Jednak ludzie którzy nie wiedzą co to jest niepłodność nigdy nas nie zrozumieją.

Kurcze kobitki ja za 1 razem miałam okropne bole @ i myślałam że już klapa nigdy gin.nie mówił nic na temat mg i no spy nigdy nie brałam,nawet nie słyszałam wcześniej o tym. No spe brałam jak miałam zapalenie pęcherza ale wcześniej nie. Także nie zamartwiajcie się bo może się Waszych przypadkach te bóle też są oznaką pięknej ciąży ☺☺☺

reklama
Jeraa a może 15dc to owulacja? kiedyś kilka lat temu gdy to u siebie obserwowałam to miałam tez takie bole w środku cyklu, tylko z tego co pamiętam to ty masz to wszystko chyba monitorowane?

Do góry