reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a jak tam nasza SILVIA się czuje? ☺☺☺ chciałam podziękować chyba Kachna jak dobrze pamiętam☺za przepis na herbatkę z majeranka,po 1 jak wypiłam to po 10 min.kaszel ustępuje no i w smaku jest pyszna,synek też troszkę pokaszluje więc też pije nawet jemu smakowało ☺☺ no ale cóż doszło jeszcze bol gardla mam nadzieję że "kropek" mój będzie dzielny i przetrwa to moje osłabienie. Nie wiem co w tym roku się dzieje ze mną,wybrałam 3 antybiotyki w przeciągu 2 miesięcy no i minął tydzień zakończenia kuracji i znów wirus :no::no::no:

Hess a ja dziękuję za goździk na pobolewający ząb - działa! ;-) ;)

ejjj no dzisiaj ból podbrzusza dokucza mi najbardziej od dnia transferu...stresa już mam
znów leżę i dupala nie ruszam...

Coś dopisujemy drogie Panie? Dużo testowania chyba nas czeka na dniach...pomocy - jeśli kogoś pominęłam

GRUDZIEŃ:
19:
yplocka1 - PGD
19: Hess - wizyta embriologiczna
21: Monika1988 - dwie tłuste krechy!
21: silvia84 - testowanie i wysoka beta!
21: onadlaniego30 - wysoka beta!
21: annemarie - pick up
22: pkati - wizyta kontrolna po pozytywnej becie
22: zanetaanna - USG
22-23: 24magda09 - wysoka beta!
23: Nikaaa - wizyta serduszkowa!
23: annemarie - transfer
24: moniusia - konsultacja w Invimedzie
30: kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura
30: najki - weryfikacja po crio

STYCZEŃ:
04:
fruitofhope - wizyta w Bocianie
05: martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki. Gotuję właśnie zupkę pomidorową bo mnie taka straszna ochota naszła ;) Samopoczucie mam ok, ale do środy jeszcze tyleeee czasu... ehh

Ja jak zwykle przez hiperkę, jestem ciągle głodna, a jednocześnie mnie odrzuca od jedzenia. Ale octowe jedzonko wchodzi pierwsza klasa, HEHE. To się nazywa dieta lekkostrawna ;)

reklama
Do góry