reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess na pewno to będzie ten "wymarzony upragniony" ☺☺☺ kobitki mnie też pobolewa,coś tam od czasu do czasu kluje no niestety ja nie mogę pozwolić sobie na lezakowanie tak jak za 1 razem,za dużo mam obowiązków przy małym a mąż całymi dniami w pracy i jestem zupełnie sama,ale jestem tego zdania że co ma być to i tak będzie więc kochane nie dołujcie się i nie obwiniajcie się bo jeśli "kropek"ma zostać to i tak zostanie ☺☺☺

Pamiętajcie że każdy organizm jest inny i nie ma co patrzeć czy boli czy też nie, przypominam mnie za 1 razem bardzo bolało kuło i wszystko co przypominalo @ ale zamiast @ jest mały brzdac ☺☺☺ kochane nie smucimy się korcie mnie jutro zrobić sikańca...jestem taka cholercia narwana

Hess bardzo trzymam kciuki, żeby to był ten siłacz, który z Tobą zostanie

Najki, aniołkowa.mama, mnie też brzuch pobolewa, ale nie jest to jakieś niepokojące. staram się robić niewiele ale coś jeść trzeba, dlatego biorę się za obiad.

24magda09 a kiedy taki sikaniec może wyjść? dobrze, że ja w domu nie mam. choć byłam w aptece po leki dla sąsiadki i była pokusa na tzw później kupić ale powstrzymałam się...

MadziaM nie mam bladego pojęcia kiedy może wyjść za 1 podejściem zrobiłam w 9dpt ale 3 dniowego zarodka i była bladziutka kreska,jutro będzie mój 6 dzień (5dmiowy)jeśli nie jutro to na pewno w pn.zrobię

Dziewczyny, ja Was podziwiam, że tak się katujecie sikancami albo betami za wcześnie robionymi, hehe. Nie lepiej zrobić raz a porządnie betę i nie mieć już pola do gdybania?
Ja po swoim jedynym jak do tej pory transferze (w czerwcu) , betę robiłam w 8dpt (5 dniowy zarodek) i wyszło zero i przynajmniej wiedziałam już na pewno, że nic z tego nie będzie. O sikańcach w ogóle nie myślałam.

24magda09 - jak masz blastkę, to 7dpt możesz spokojnie robić betę :)
Wiesz, ale to nie jest tak, że mnie nic nie kusilo, też biłam się z myślami, ale jakoś wytrzymałam :)
Tak czy siak trzymam za Was ogromne kciuki!!

reklama
Do góry