reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale naskrobałyście dzisiaj :szok:
to lubię :-p

Najki, ła, a Ty już jutro :))) kciuczki;**
dzięki Monia :* mam już lekkiego stresa..

Zostało już nam ostatnie podejśćie z rządówki i na tym raczej skończymy naszą drogę o brzuch.
Myślę, że za kilka miesięcy definitywnie dziewczynki się z Wami pożegnam, bo temat już mnie nie będzie dotyczył...
Tola kibicuję i mocno trzymam za Ciebie kciuki :tak:

Witajcie Dziewczynki. Ale tu się dzieje.
Ja jutro mam punkcję. Doktor naliczył podczas ostatniej wizyty 9 pęcherzyków. Piąty raz, a stres ten sam. Ech....
Trzymamy kciuki!!!

Dziewczyny wizytę mam na 16:30. Dziś jest 24 dpt. Skoro tydzień temu pecherzyk był 5,6 mm to mam dziś szansę na serduszko ? Mąż specjalnie wziął wolne i jakoś mam stresa. Tydzień temu beta była 4576 .
Czekamy z niecierpliwością na wieści!!!:))))

Witam :) ja juz po wizycie :p a wiec jutro do 14 lekarz ma dzwonic zeby zrobic zastrzyk brevactid na pekniecie pecherzyka (bo jeszvze dzialamy naturalnie) i jeszcze 21 grudnia znow kontrola na naturalnym cyklu i czekamy na @ :) jak by nie przyszla to mam zrobic test ciazowy, ale z racji tego ze moge liczyc na @ i pewnie do 1.1.16 sie pojawi wiec 3/4 stycznia zaczynamy stymulacje!! :) Tak ze nowy rok zacznie sue dobrze *&&&&&&
jeera no weź, proszę Cię! czemu zakładasz, że się nie uda??? z tarota Ci to wyszło czy u cyganki byłaś?:-p;-)
trochę wiary kobieto:) kciuki!

Hess superancko! kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki!:))))

pozostałe dzisiejsze dziewczyny CZEKAMY NA WIEŚCI! :)

Dostałam telefon z kliniki - transfer odwołany, niestety zarodki sie nie dzielą tak jak powinny i nie ma blastocysty :-( czekają jeszcze do jutra, ale są małe szanse na to, że sie uda :-( dziewczyny co to może byc? Genetykę nam robili i wyszło ok. Jestem załamana...
:(
strasznie mi przykro. Niestety nie umiem pomóc. Napisz może na priv do kate_p7 Co prawda nie jest lekarzem, ale ma ogromną wiedzę i może wpadnie na jakiś pomysł... Musisz się tylko uzbroić w cierpliwość, kate jest świeżo upieczoną mamą i standardowo nie ma zbyt wiele czasu.
Ściskam Cię.

reklama
Najki to jest raczej autosugestia no bo lepiej sie milo zaskoczyc niz rozczarowac:) wiesz jak jest :) ale testy ciazowe na amazonie juz zamowilam :) No bo gdzie ja zesty znajde 1.1 :p

Dopisane i zaktualizowane:)

GRUDZIEŃ:
14: Nikaaa - wizyta i cudownie bijące serduszko:)!
14: 24magda09 - transfer:)!
14: annemarie - kontrola stymulacji
14: jeera86 - wizyta kontrolna
14: Edenlayn - USG
14: Hess - pick up

15: najki - criotransfer
15: yplocka1 - pick up, zaciskamy kciuki!
15: aniolkowa.mama - transfer blastki
16: Emenems - wizyta u lekarza rodzinnego
16: Hess - konsultacja embriologiczna. Trzymamy mocno kciuki za zarodeczki!
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
21: Monika1988 - dwie tłuste krechy!:)
21: silvia84 - testowanie! &&&
21:
jeera86 - wizyta kontrolna na cyklu naturalnym
21: Nikaaa - wizyta serduszkowa!:)
22: pkati - wizyta kontrolna po pozytywnej becie
22: zanetaanna - USG :))))))
24: moniusia - konsultacja w Invimedzie
30: kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura :)

annemarie - stymulacja-punkcja-transfer-ciąża!!!

STYCZEŃ:
05:
martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))
21: Edenlayn - termin w klinice i ustalanie terminu i planu porodu
jeera86 - ewentualny początek stymulacji

pkati anika ma rację. Leż i wypoczywaj ile wlezie
Emi ja się może powtórzę, ale....kurdę! Ty zaraz rodzisz:D zaczęłam przygodę z forum, chwilę przed twoim pick upem...9 miechów prawie zleciało:szok:

Ostatnia edycja:
Kachna84,anika11 dostałam zwolnienie na tydz ,pozniej mam urlop w Niemczech nie daja odrazu zwolnienia na czas ciazy chyba ze ciaza zagrożona. Oczywiscie ze bym chciała isc na zwolnienie zobaczymy co sie da zrobic..dziewczyny wzielam po jednej o godz 9,14, i teraz a na noc o 22 chche wziac dwie lekarka kazała 4 tylko dziennie ale wezme jedna wiecej ... Ten wynik mnie przeraził ;( a nie powinnam jeszcze wiecej brac?? Przy takim niskim moze brac 3x2 ?

Pkati a nie mozesz od rodzinnego lekarza wziac chorobowego?? U mnie nigdy problemu nie robil i czy to bylo przy hsg (mialam niestey pracowac a nie chcialam zwolnienia z kliniki). Nie wiem jaka masz prace ale ja jak bym wiedziala ze w ciazy jestem to ide od razu po zwolnienie bo niestety sama musze duzo dźwigać i do tego praca jest stresujaca.

Jeera86 ja chce isc na zwolnienie moja szefowa mi pow ze ma mi lekarz wypisać ze nie moge wykonywac mojego zawodu w ciazy.. Ah to nie problem teraz skupiam
Sie na tym by podskoczył prg napewno nie mozna przedawkować progesteronu ? Bo ja sobie zwieksze ta dawkę 4 dziennie mam nadzieje ze cos
Zaczęły dzialac te tabletki

reklama
Screenshot_2015-12-14-18-06-12.jpg
PKATI DLA Ciebie :)

Załączniki

• Screenshot_2015-12-14-18-06-12.jpg
    Screenshot_2015-12-14-18-06-12.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 100
Do góry