reklama
jeera86
Fanka BB :)
jeera86, mi ginekolog odradzał. Czas stymulacji jest obciążający, a fitnes dodatkowo może obciążyć. Zalecał mi spacery.
No ja wlasnie chcialam spacerki tylko na bieżni, jakis rowerek..... wszystko takie lajcikowe tylko coby sie wiecej ruszac bo obiecalam znajomej ze pójdziemy
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Kiedy sama zdiagnozowałam sobie PCO i poszłam po opinie do gina. Popatrzył na mnie jak na wariatke, zrobił usg i zapytał skąd wiedziałam. Wtedy z moim M byliśmy parą i to krótko... Wyszłam z gabinetu i rozwyłam się że moge nigdy nie mieć dzieci. I wtedy właśnie ustaliliśmy że jak coś to adoptujemy. Jakiś cud się zdarzył i mamy córę. Dziękuje mojemu ówczesnemu ginowi że naciskał mnie na ciążę i od razu wadrożył leczenie. Drugi raz mu się nie udało i kolejnym ginom też nie...
Też czułam że nie będzie łatwo...
Też czułam że nie będzie łatwo...
Ja ćwiczyłam intensywnie na siłowni do zastrzykow te 2 tygodnie zastrzykow odpuscilam bo jest ryzyko skręcenia jajowodu wiec nie ryzykowałam. Do siłowni wrocilam w drugim trymestrze
Ja będąc juz e ciazy wiem ile czasu mi zajelo przyzwyczajenie i pokochanie dziecka w brzuchu chyba mie umiałabym adoptowanego ....
Ja będąc juz e ciazy wiem ile czasu mi zajelo przyzwyczajenie i pokochanie dziecka w brzuchu chyba mie umiałabym adoptowanego ....
pkati
Aniolkowa.mama ;(( tulę cie mocno ale czekaj jeszcE do jutra nie trać nadzieji moze akurat trzymam &&&
Jeera86 ja kategorycznie mowie podczas stymulacji sport zabroniony i to samo powie ci lekarz
DZiewczyny ja wczoraj miałam brązowe krwawienie i dzisiaj rano czerwone krwawienie jak na okres ale nie zalewało tak jak na 1 dzien okresu byłam w klinice z samego rana dostałam dodatkowo do ustnie Utrogest 4 tab dziennie mam brac i tydzien zwolnienia narazie dzisiaj moje wyniki krwi progesteron 3.1
Hcg 2476
Czyli miałyście racje co do prog ale teraz pytanie czy jest mozliwosc ze ja nje reaguje na zastrzyk Prolutex? Bo az taki spadek we wtorek Mialam progesteron 18,6 czwartek 9,8 a dzisiaj 3,1 niekumam( a od czwartku biore Prolutex) wczesniej luteina 3x1
Mysle a moze bede brac wiecej niz tylko 4xutrogest moze brac 2x3 ? Co mysliscie
Jeera86 ja kategorycznie mowie podczas stymulacji sport zabroniony i to samo powie ci lekarz
DZiewczyny ja wczoraj miałam brązowe krwawienie i dzisiaj rano czerwone krwawienie jak na okres ale nie zalewało tak jak na 1 dzien okresu byłam w klinice z samego rana dostałam dodatkowo do ustnie Utrogest 4 tab dziennie mam brac i tydzien zwolnienia narazie dzisiaj moje wyniki krwi progesteron 3.1
Hcg 2476
Czyli miałyście racje co do prog ale teraz pytanie czy jest mozliwosc ze ja nje reaguje na zastrzyk Prolutex? Bo az taki spadek we wtorek Mialam progesteron 18,6 czwartek 9,8 a dzisiaj 3,1 niekumam( a od czwartku biore Prolutex) wczesniej luteina 3x1
Mysle a moze bede brac wiecej niz tylko 4xutrogest moze brac 2x3 ? Co mysliscie
zanetaanna
Dzien dobrej,
Nikaaa jest duze prawdopodobieństwo ze zobaczycie juz serduszko [emoji173]️
U mnie dzis krew kontrolna 742
Nikaaa jest duze prawdopodobieństwo ze zobaczycie juz serduszko [emoji173]️
U mnie dzis krew kontrolna 742
reklama
zanetaanna
Zanetaanna cudowne wieści betka pięknie rośnie kiedy masz pierwsze usg ?
Teoretycznie w klinice mam wyznaczony termin na usg 22.12 ale mój ginekolog stwierdził , ze zrobi mi juz w sobotę
Podziel się: