reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
miss, :(( widzę, że reagujesz na to wszystko podobnie jak ja.. ja też już zastanawiam się czy zaraz nie zwariuję.. strasznie mi ciężko trzymać się normalnego życia.. ale musimy chyba..jakoś..
Ty rządowym programem idziesz? I przypomnij jaki problem u Was?

Wczoraj też miałam gorszy dzień, niby fajnie wszystko w dzień, a w nocy masakra, ryk, krzyk do M. bez powodu.. cały czas ogarniałam, że stało się tego czego tak bardzo bałam się w życiu - brak dziecka..

MONIUSIA a ty na jakim etapie jesteś nie widzę cie w kalendarzu? Wiem kochane że takie girsze dni każdej z nas przychodzą a zwłaszcza jak beta poniżej 0. Dziewczyny ale na pewno każda z was wkoncu zaciazy i będzie pod serduszkiem nosić swoje maleństwo uwierzcie w to!!! Tule mocno.

miss, :(( widzę, że reagujesz na to wszystko podobnie jak ja.. ja też już zastanawiam się czy zaraz nie zwariuję.. strasznie mi ciężko trzymać się normalnego życia.. ale musimy chyba..jakoś..
Ty rządowym programem idziesz? I przypomnij jaki problem u Was?

Wczoraj też miałam gorszy dzień, niby fajnie wszystko w dzień, a w nocy masakra, ryk, krzyk do M. bez powodu.. cały czas ogarniałam, że stało się tego czego tak bardzo bałam się w życiu - brak dziecka..

Tak teraz IDE MZ ale wcześniej prywatnie też już robilam. Ja mam sztuczne jajowody miałam też cysty na jajnikach i. Jestem po uwaga...10 laparoskopiach,1 laparotomii i 1 relaparotomii. M wyniki rewelacja zawsze lekarze pobierają od niego krew dodatkowo do badań skad ma tak super wyniki.
Właśnie rozmawiałam z lek. Opierdzielil mnie że tak szybko bete zrobiłam....nie wiem na co mam czekać!!! I w tym cyklu swojego balwanka zabraćnie bbędę mogła...

reklama
Do góry